За първи път имаме министър-председател, който има ясно отношение и

...
За първи път имаме министър-председател, който има ясно отношение и
Коментари Харесай

Цветанов: Време е да се подкрепят политици и политики, които действително изпълняват ангажиментите ни към ЕС и НАТО


За първи път имаме министър-председател, който има ясно отношение и позиция за Русия и това, което тя показва през последните няколко десетилетия - шпионаж, хибридни офанзиви и всичко това, което те имат като влияние върху българската политическа класа. Призовавам тези, които преди една седмица оповестиха, че са евроатлантически насочени, да застанат и да поддържат министър-председателя. Това съобщи Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ръководител на в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “ по TV1 и TV+.

Цветанов напомни и грешката на Кирил Петков по метода, по който беше обявена новината за експулсирането на 70 съветски дипломати.

„ Трябваше да има съвещание на Съвета по сигурност към Министерски съвет и по-късно с решение да бъде оповестено, с цел да отпаднат всевъзможни сходни тълкования и някой да се крие зад това, че не е получил отчета и че не е чул защо става на въпрос “. Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа засяга в думите си както президента Румен Радев, по този начин и Корнелия Нинова, оповестиха от Политическа партия " ".

„ Корнелия Нинова е значима фигура в настоящия управнически мандат и ние знаем, че за първи път имаме опция да забележим същинското ѝ лице, както и на Българска социалистическа партия, а точно Русия и всичко това, което обслужва съветските ползи, само че в ущърб на България. Цветанов посочи, че никой не си задава въпроса по какъв начин по този начин „ Турски поток “ се осъществя на територията на страната, след решение на Теменужка Петкова, която подписа Пътната карта, която и до през днешния ден липсва и в архива, и в деловодството на Министерство на енергетиката.

„ Смятам, че е пристигнало време да се поддържат политици и политики, които фактически извършват това, което България е поела като ангажимент да се причисли към Европейски Съюз и НАТО, и да изпълняваме уговорките си като такива “.

Попитан допустимо ли е президентът да не е получил отчета на ДАНС, Цветанов сподели, че това което той е схванал е, че: „ Радев не е получил съответните отчети, само че в същото време има непрекъснат член на Съвета по сигурност към Министерски съвет, от президентската институция и той би трябвало да го е уведомил по надлежния ред.

„ Службите са задължени по закон да показват равна по размер и наличие информация на първите в страната - мин.-председателя, президента и ръководителя на Народно събрание. Институционална неточност е на Петков, че го направи по този метод “, безапелационен е Цветанов.

Той напомни, че през последните години има доста съществено заблуждение при взимане на значимите управнически решения и даде образец със случая „ Скрипал “. Цветанов съобщи, че тогава, когато се е провело съвещание на Съвета по сигурност на Министерски съвет министър председателят Борисов е излязъл и е споделил, че няма да изгонят нито един съветски посланик, тъй като към тогавашния миг не е имало задоволително доказателства.

Цветанов изрази съмнение, че тогава Борисов или се е прикрил зад службите, или другият вид е, че службите не са му дали цялата информация, а единствено това, което той е желал да формулира като позиция от Съвета.

„ Русия от самото начало е имала стопански лостове в България “, съобщи Цветанов.

„ Аз желая през днешния ден ръководещото болшинство да загърбят персоналните си офанзиви и да се управляват от ползите на страната. Липсата на държавно управление ще сътвори проблем за опцията да се възползваме от Плана за възобновяване и резистентност, тъй като до края на годината би трябвало да се създадат две заплащания в размер на 4 милиарда лева, 22 закона и 66 ограничения да бъдат признати. Никой не работи по тази тематика, тъй като нямаме настоящ съответен работещ парламент и нямаме Министерски съвет, който да приготви този законодателен пакет. Всичко това би трябвало да се случи до края на годината, в противоположен случай няма да получим никакви пари и ще увеличим държавния си дълг и ще се харчат не за политики, а за действия, които ще могат да приготвят партиите за дадени акции, които ще предстоят за предварителни избори “, акцентира Цветанов.

По думите му Кирил Петков сега е неуместен за политическото статукво, което крепеше и крепи съветското въздействие в България. „ Смятам, че разсъдъкът ще надделее и Политическа партия ще номинира фигура за министър-председател, която ще може да сформира кабинет. Всички, които претендират и се афишират за евроатлантици да дадат независимост на народните представители и да гласоподават по съвест “, прикани ръководителят на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР