За първи път актрисата Дженифър Анистън навлиза в детайли относно

...
За първи път актрисата Дженифър Анистън навлиза в детайли относно
Коментари Харесай

Исках да даря Брад с дете: Дженифър Анистън

За първи път актрисата Дженифър Анистън навлиза в елементи по отношение на фамилията, децата, някогашните си съпрузи.
53-годишната звезда неведнъж е била обект на клюки от вида на: не желае да има деца, нещастна и самотна е без деца, мъжете я изоставят, тъй като не може да има деца. Всеки път, когато качваше два-три кг допълнително, се показваха клюки, че е бременна, които тя непрестанно трябваше да опровергава.
До този миг Анистън единствено два пъти разяснява тези злостни и обидни за нея мнения, без обаче да влиза в елементи по отношение на персоналния си живот.
„ Съществува една всеобща илюзия, че съм нещастна, тъй като нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прелестен. Видях по какъв начин цената на една жена се дефинира само от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние може да сме приключен и стойностен човек без да имаме другар, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, с цел да сме някой. Всеки човек има друга визия за happy end. Не, една жена не е нещастна и провалила се, в случай че няма брак и деца “ - подобен бе коментарът й тогава.
Сега в извънредно изявление за Allure тя най-накрая разкрива, че в действителност въпросът не е бил в това дали желае или не желае да има деца, а в това дали може да има. И се оказва, че макар многократните й опити, по този начин и не е съумяла да забременее и роди дете.
„ Опитвах се да забременея. Беше интервал изпълнен с доста провокации за мен “, това споделя тя по адрес на инвитро процедурите, на които се е подлагала.
„ След толкоз доста години на спекулации по отношение на фамилното ми състояние, за мен беше в действителност мъчно. Подлагах се на инвитро, пиех китайски чайове, каквото се сетите. Направих всичко допустимо, поставих всички старания. Бих дала всичко в случай че можеше обратно във времето някой да ми каже: Направи си услуга, замрази си яйцеклетките. Но човек не се замисля за тези неща. Така че, ето ме в този момент – корабът отплава “, по този начин Анистън разяснява обстоятелството, че към този момент не може да има деца.
На въпроса за какво до този миг не е казвала за опитите си да забременее, оставяйки хората да мислят, че просто не желае деца, тя отговори по този начин:
„ Много години крих за инвитро процедурите. И съм изключително сензитивна на тази тематика, не желаех да я разясня, тъй като толкоз малко неща от персоналния ми живот са си единствено мои, а не притежание на целия свят. “
Актрисата разяснява, че дълго време е била фокусирана единствено върху себе и кариерата си. Явно това е бил и интервалът, в който да има деца не е било приоритет за нея. А когато обаче е решила да опита, се е оказало, че няма да е толкоз елементарно, до момента в който в един миг не е станало прекомерно късно за всевъзможни опити.
Тя разяснява и слуховете, че Брад Пит я е изоставил, тъй като не е желала да му роди деца. Повод за тези мнения беше фактът, че той съвсем незабавно след началото на връзката си с Анджелина Джоли стана татко.
„ Казваха, че повода да се разделим и брачният партньор ми да ме напусне, да постави завършек на брака ни, е тъй като не съм желала да го даря с дете. А това е безспорна неистина! “
Същите клюки циркулираха в медиите и обществените мрежи след разпадането и на брака й с Джъстин Теру през 2017 година. Тогава обаче акцентът беше не на нежеланието й, а на невъзможността й да го подари с деца.
Оказва се, че тогава Дженифър наистина се е опитвала да забременее и очевидно въпросните инвитро опити са се случили точно в интервала на брака й с Теру. Но по този начин и не се е получило.
Анистън разяснява, че ненапълно се усеща облекчена, че към този момент и да желае не може да забраменее. Поне знае, че не може да направи нищо повече.
„ Не скърбя за нищо. Дори се усещам леко облекчена, тъй като няма да се запитвам повече: ще мога ли, дали, може би, ще се случи ли... Вече не би трябвало да мисля за това “, споделя тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР