За първа година Варна ще бъде домакин на специализираното търговско

...
За първа година Варна ще бъде домакин на специализираното търговско
Коментари Харесай

Бебе Зона отваря врати във Варна

 За първа година Варна ще бъде хазаин на профилираното комерсиално ревю за бременни дами и фамилии с дребни деца " Бебе Зона ". На 24 и 25 юли в Двореца на културата и спорта варненските родители и гостите на града ще могат да се срещнат, тестват и закупят на място детски артикули и услуги непосредствено от водещи производители и вносители в България.

В ревюто ще бъдат показани едни от най-хубавите марки детски колички, слингове и ергономични раници, кошари, шишета и помпи за кърма, бебешка и детска козметика, хранителни добавки, медицински услуги и всичко належащо за развъждането на бебета и дребни деца.

Посетителите ще имат опцията да научат подробна информация за продуктите непосредствено от производителите и формалните вносители, както и да ги закупят на място на преференциални цени. Освен това всички посетители на ревюто ще могат на място да вземат участие в огромните томболи на " Бебе Зона ", които са парични ваучери за извършване на покупки от по 200 лева, както и други предметни награди. Организаторите са подготвили и доста награди, които да се разиграят онлайн в обществените мрежи на ревю " Бебе Зона " преди неговия старт.

Търговското ревю " Бебе Зона " е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 24-и юли и от 10:00 до 16:00 часа на 25-и юли.

Подробна информация за ревю " Бебе Зона " може да намерите тук:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР