За пълен хаос в движението на ул. „Ильо Войвода” сигнализира

...
За пълен хаос в движението на ул. „Ильо Войвода” сигнализира
Коментари Харесай

Сеч на черница предизвика големи тапи от коли в центъра на Пловдив

За цялостен безпорядък в придвижването на ул. „ Ильо Войвода” алармира четец на TrafficNews.bg . От думите му излиза наяве, че се прави сеч на дървета и клони, само че това не е обозначено нито при започване на улицата, нито в края. Това надлежно провокира тапи и попречва предвижването на колите по улицата.

„ В продължение на 15 минути се чудих по какъв начин да изляза от улицата, с цел да потегли към работното си място. Зад мен се получи колона от коли, а аз не можех да мръдна нито напред нито обратно. Близо 10 коли се мъчеха да излязат от улицата обратно, а в това време беше невероятно, тъй като всички се нареждаха зад тях и се получи огромна тапа”, описа нашият четец.

Наш кореспондент потърси Оперативна програма " Градини и паркове ", с цел да получим и тяхното мнение за създалата се обстановката.

Те обявиха, че по заповед на кмета на регион „ Централен” господин Георги Стаменов, се прави подкастряне и оформяне на короната на черница, която е рискова и заплашва минувачите и колите.

" Движението в реалност е затруднено ", признаха от сдружението и призоваваха за търпението на жителите, тъй като улицата е доста тясна и няма по какъв различен метод да се действа за отстраняването на рисковите клони.

Въпрос на малко време е работата да завърши и придвижването да се възобнови.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР