За Овена перфектният автомобил е бързият, спортен, за предпочитане кабрио.

...
За Овена перфектният автомобил е бързият, спортен, за предпочитане кабрио.
Коментари Харесай

Колата, която ви подхожда в зависимост от зодията

За Овена съвършеният автомобил е бързият, състезателен, за предпочитане кабрио. Овните обичат високите скорости, спонтанните завършения, спонтанни пътешествия. Не търпи рецензиите на Девите, по тази причина и не ги търси за спътници. Овенският избор за цвят, както се досещате, е нещо блестящо, динамично и буйно, а точно - алено.
Телците биха избрали постоянна, сигурна кола, която прави работа, а не е единствено за украшениe. Едно комби или миниван биха побрали фамилията и приятелите на път за обичания пикник измежду природата. Те са придирчиви към колите си и не търпят някой да замърсява купето. Като водачи са инати и мъчно ще се съгласят с теб, че са объркали посоката, даже и да си прав. Карат постепенно и умерено, без да си пилят нервите.

Най-пълният, прецизен и парещ секс хороскоп! Разберете тайните подвизи, мечти и ерогенни зони на всяка зодия
Близнаците биха харесали дребна, маневрена и бърза кола с цяла плеяда от джаджи вътре, които да го забавляват, до момента в който кара. Обичат дълги пътешествия, по време на които да се отдадат на мисли, хрумвания и фантазии. Определено не биха се радвали изключително на компанията на някой характерен Скорпион, тъй като той е прекомерно безмълвен за усета им. Близнаците обичат да беседват, до момента в който се движат.
Раците са привлечени от постоянни, сигурни и комфортни коли със заоблени форми. Колата на този воден знак наподобява на предпазен пашкул, който се реалокира от точка А до точка Б. Най-много обича да пътува със фамилията, с което са неразделни. Раците като цяло са спокойни водачи, само че в избрани обстановки могат да бъдат прекомерно раздразнителни на пътя и тогава не можете да ги познаете.
Колата на Лъва би трябвало да наподобява по-добре от него самия. Държи да бъде видяна и да провокира удивление. Любимият маршрут на този величествен знак е от къщи до следващото празненство със звезди, за което никой различен няма покана. Ако престане да се любува на себе си в огледалото, когато би трябвало да гледа пътя, ще си спести много главоболия.

Четири зодии ще се радват на лято, изпълнено с флирт, обич и още нещо
Прецизните Деви обичат чисти, спретнати и изтънчени коли, на които елементарно им се смъква гюрукът. Голяма драма ще настане, в случай че приятелката им Водолей преди малко е завършила с курса по танци и е не запомнил да си вземе душ, преди да се настани на седалката до тях. Любимият маршрут на старателните Деви е този до работното място. Те държат постоянно да идват на време и деликатно пресмятат от къде и по кое време да минат.
Естетическата приятност води Везните и в избора им на кола. За тях шофирането постоянно е опция да избягат от напрегнатото всекидневие и да се отдръпват от света. В такива моменти последното, което им би трябвало, е някой гръмък Овен за компания. Най-дразнещи са Везните водачи, когато посред пътя се чудят по кой път да поемат.
Колата на Скорпионите е черна, ненабиваща се на очи, само че елегантна. Те са извънредно интуитивни водачи, които като на магия заобикалят тапите. Но да не си на пътя им, когато са в неприятно въодушевление – ще ти скъсат нервите. Любимото им пътешестване е до мистични и непознати места.
Стрелецът най-често си мечтае за каравана в ярки цветове – тя безусловно е неговата преносима къща. Свободолюбивият му дух има потребност да обикаля света, без да го е грижа къде ще го завари нощта. Природните хубости и неповторимите пейзажи могат да го задвижат и за най-дългото странствуване.
Козирозите избират практично возило, с което обаче можеш да бъдеш и откривател, а точно джип – той ще се оправи с всевъзможен терен и климатични условия. Увличат се по офроуд пътувания. Малко водачи са по-твърдоглави от тях на пътя. Затова пък Козирогът познава своята кола и знае по какъв начин да отстранява досадни повреди и дребни повреди в придвижване и с лекост.
Водолеите ще ги разпознаем по щурата и откачена колица, с която джиткат по всички страни. Например " сапунерка " извън, само че " галактически транспортен съд " от вътрешната страна с всичките му там хай-тек детайлности. Случва им се да не помнят да изпълнят резервоара с гориво просто тъй като толкоз мощно са се отнесли в мисли за крайната дестинация или за нещо друго. Пътуват с наслада там, където в никакъв случай не са били. И обичат да карат.
Рибите залагат на стилните коли, а нерядко с техния автомобил ги свързва и прочувствен боязън – може би единствено водните им събратя Раците също биха дали име на колата си. Обожават магическите гледки и с наслада пътуват до антични светилища. Тяхната заплеснатост може да се окаже най-лошият им зложелател по време на пътешестване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР