За осигуряване на безопасността на движението преди началото на трите

...
За осигуряване на безопасността на движението преди началото на трите
Коментари Харесай

Допълнителни полицейски екипи пазят пътищата по празниците

За обезпечаване на сигурността на придвижването преди началото на трите празнични почивни дни ще бъдат изведени в допълнение полицейски екипи на най-невралгичните точки в регионите на Автомагистрала „ Тракия ”, основните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик-Панагюрище, Пазарджик-Пещера-Батак, Варвара-Велинград, Пещера-летовище Свети Константин. Батак- летовище „ Цигов чарк ”, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Служителите на реда приканват водачите да карат деликатно, с покачване внимание и изправни коли. Да не сядат зад кормилото в случай че са използвали алкохол или не се усещат добре. 

Особено внимание ще бъде отделено върху местата с висока централизация на жители: пешеходни зони, публични пазари, търговски обекти, гари и автогари. На тези места ще има засилено полицейско наличие за недопускане на похищения върху собствеността на жителите.

Ако по време на празничните дни ще напуснете жилището си за повече време не забравяйте отключени порти, недобре затворени прозорци на тераси, санитарни пространства, неукрепени порти на гаражи и изби. Старайте се да не разгласявате в обществените мрежи за вашето неявяване, а дано за него да знаят единствено най-близките. Предупредете и съседите си за това, с цел да са бдителни в случай че чуят подозрителен звук от жилището ви.

От дирекцията на Министерство на вътрешните работи пожелават на всички радостни и спокойни празници!

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР