За някои от тях едва ли сте предполагали. Близнаци Не всички

...
За някои от тях едва ли сте предполагали. Близнаци
Не всички
Коментари Харесай

Знаците на зодиака, които никога няма да коленичат пред другите

 За някои от тях надали сте предполагали.

Близнаци

Не всички се очаквали да видят Близнаци в този лист. Това значи, че не ги познавате добре. В живота си Близнаците са доста дружелюбни хора.

Те постоянно ще оказват помощ, само че имат и противоположна страна. Проявява се сега, в който Близнаците се трансформират в мощна персона, която не може да бъде наведена. Това се случва рядко, тъй като те са привикнали да вземат решение проблеми посредством диалози и взаимни отстъпки. Но има и изключения.

Те ще пазят истината си до дъно. И не ги интересува кой е техният конкурент. Почти е невероятно представителите на тази зодия да се огънат пред вас, в случай че сте съумели да извършите това, бъдете горди със себе си. Но в случай че сте били близки с Близнаци, имайте поради, че сте сте ги наранили. От този миг нататък вие към този момент сте врагове.

Овен

Сигурно сте се досещали за Овните, тъй като те въобще не крият същността си. Не можете да се противопоставите на коравия им темперамент. Овенът може да се съпостави с бомба, която експлодира при най-малкото допиране.

Те имат железен кол, с който остават на повърхността и заемат преференциални позиции при разногласия. В доста редки случаи Овенът може да прави отстъпки в името на околните си, само че единствено в случай че егото му не е наранено.

Почти невероятно е да се покорят Овните, вследствие на което те доста постоянно се оказват в епицентъра на кавги.

Лъв

Личностите, родени с корона, в никакъв случай няма да бъдат водени от други. Само в най-редки обстановки те са подготвени да правят отстъпка, само че сигурно ще спорят.

Много постоянно Лъвовете са водачи. Затова те диктуват на хората какво е вярно и по какъв начин да го създадат. Инатът на мъжете Лъвове може да бъде заобиколен, като се употребява женска ловкост, само че би трябвало да се работи доста деликатно.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР