За никого не е тайна, че колкото по-дълго сте заедно,

...
За никого не е тайна, че колкото по-дълго сте заедно,
Коментари Харесай

Как да запалиш искрата между вас

За никого не е загадка, че колкото по-дълго сте дружно, толкоз по-трудно става да съхраните пристрастеността по сред си. В началото тръпката е несравнима, само че с времето, привличането се отмества от някои други усеща, като обвързаност, любов, сигурност...Трудно обаче се гради връзка, без да има пристрастеност. Ето няколко съвета, с които да запазиш това чувство на пеперудки в стомаха по-дълго:)

разнообразявай половия ви живот

Нищо не убива пристрастеността по този начин, както еднообразието. Не допускай сексът да се случва по график, избрани дни в седмицата или по-лошо - по мотиви. Сексът би трябвало да бъде неочакван, непредвиден, безпланов...Изненадай го под душа сутринта, преди да тръгнеш на работа и той обезпечено ще остане удивен. Направи му непристойно предложение до момента в който вечеряте или излезте единствено двамата, а ти прпусни да си сложиш долни дрехи...и направи по този начин, че той да го разбере. Така обезпечено ще чака прибирането ви у дома, с цел да ти се нахвърли ;)

изглеждай друго

Най-добрият метод да го впечатлиш е като се променяш непрекъснато. Експериментирай с външния си тип, прическата, облеклата, обувките. Не го
оставяй да привиква с теб и да те вижда непрекъснато по домашни облекла. Бъде прелестна за него всеки ден и го впечатлявай с външния си тип. Опитай да се облечеш за него с къса пола и огромно деколте...бъди сигурна, че ще те забележи и ще те желае още повече. Мъжете обичат мръсниците -бъди неговата мръсница ;)

провокирай го

Целуни го дълго и буйно, а по-късно просто стани и отиди в другата стая. Не се вкопчвай в него с предложение за секс, а го накарай той да ти го предложи. Изненадай го след работа, като го изчакаш в леглото, в уместно палаво въодушевление...или непосредствено му разкопчай ципа и му покажи какви са ти желанията. Той обезпечено няма да ти устои, а преживяването ще е разтърсващо.

Не пропускай да направиш нищо от пикантните секс детайлности, които те се въртят в главата. Няма подозрение, че това ще възпламени тръпката сред вас ;)

 


 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР