За мнозина от водачите на моторни превозни средства у нас

...
За мнозина от водачите на моторни превозни средства у нас
Коментари Харесай

Евтино и още по-евтино 7-местно комби Mercedes

За мнозина от водачите на моторни транспортни средства у нас марката Mercedes-Benz е издигната в фетиш, само че заради лимитираните финансови благоприятни условия на средностатистическия българин, в нашата страна към момента на респект са много остарели версии на именитата щутгартска марка.



Комби разновидностите също са известни у нас, само че знаете ли, че Mercedes предлага 7-местни разновидности на своята Е-Klasse комби още от годините на паметния модел W124. За под 2 000 лв. у нас може да се откри такава кола, само че в случай че тя ви се коства морално остаряла, а съответните екземпляри - амортизирани, то постоянно можете да обърнете внимание и на идващото потомство W210, известно в България с прякора си “очиларката”. То, естествено е минимално по-скъпо, само че и екземплярите са по-нови.



Интересното в тази ситуация е, че третият ред седалки е извърнат на назад и в сгънато състояние въобще не можете да предположите, че е там. В най-общи линии, двамата пасажери на третия ред седят в багажника, а краката им са ситуирани в нишата, където по принцип са скрити седалките. Не е изключително практично, само че в случай че желаете седемместни комбита, освен това от марката Mercedes, то въпросните две модификации несъмнено ще ви свършат работа, изключително за по-къси дистанции.



Обяви за седемместните комбита на Mercedes-Benz от сериите W124 и W210, можете да разгледате ТУК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР