За мен проблемът не е нито в малкото, нито в

...
За мен проблемът не е нито в малкото, нито в
Коментари Харесай

Толя Стоицова: Проблемът е в разнопосочността на информацията



" За мен казусът не е нито в дребното, нито в доста информация, а казусът е в разнопосочността на информацията . Аз четох дори персонални лекари поучават пациентите си, те са под хиляда на всеки, в случай че не и 2000 на персонален доктор, да не се имунизират. Други лекари споделят - цялостен локдаун, другояче ще измрем. Хората стартират да се объркват, тъй като не сме с здравно обучение, привикнали сме да слушаме лекарите си, а след това се разделяме на имунизирани и неимунизирани “, сподели за БНР Толя Ангелова Стоицова, професор по обществена и здравна логика на психиката, учител в Нов български университет.
По думите ѝ би било доста мъчно да бъдат уверени българите да се имунизират:

„ Много е проблематично да се извърнат настройките за малко време, в случай че в действителност не се наложи цялостен локдаун “.

Тя разяснява, че я потиска това, че България е на последно място по имунизиране:

„ Към другите сегменти според от техните настройки би трябвало да има по-различен метод. На хората би трябвало да им се изяснява и то не посредством здравна терминология, известно и медиите да популяризират тези възгледи, с цел да могат да взимат решения “.
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР