За личния живот на победителката от първи сезон на Ергенът,

...
За личния живот на победителката от първи сезон на Ергенът,
Коментари Харесай

Капитонова бедства в Гърция, вижте с кого

За персоналния живот на победителката от първи сезон на " Ергенът ", Виктория Капитонова, се изписа и изговори доста, само че тя по този начин и не издава пикантни детайлности. Въпреки това обаче, към момента съумява да държи интереса на почитателите, а откогато профилът е отблокиран, тя продължава да върти бизнес като инфлуенсър. 

Рускинята нееднократно е споделяла, че е буен странник и че се усеща добре на всички места. Ето за какво тя не пропуща опция да стегне куфарите и да замине, където си пожелае. Този път тя се е спряла на южната ни съседка - Гърция, където сега прекарва последните летни дни. 

 Виктория Капитонова

Сигурно доста от вас биха си помислили, че Капитонова още веднъж е с надалеч по-възрастното си гадже, което е с положителни финансови благоприятни условия, само че истината е напълно друга. През последните часове тя показа няколко сторита, на които се вижда, че пътува с другарка, а по-късно показа и фрагменти от плажа, още веднъж в напълно женска компания. Очевидно Капитонова е решила да се порадва на морето, само че без мъже и да си прекара радостно с приятелки. 

 виктория капитонова

Само че проектите ѝ претърпяха малко комплициране, защото метеорологичните условия несъмнено не са нейна страна. По-рано денем тя показа на стори по какъв начин с приятелките ѝ се крият под чадъри, завити в одеяла, поради пороен дъжд, само че все пак не се отхвърлят да бъдат на плажа. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР