За жалост краят на лятото, най-безгрижното време, си отива лека

...
За жалост краят на лятото, най-безгрижното време, си отива лека
Коментари Харесай

6 идеи как да направим остатъка от лятото си незабравимо

За жал краят на лятото, най-безгрижното време, си отива лека бавно. Затова сме ви приготвили няколко хрумвания по какъв начин да запазите лятото в себе си за колкото се може по-дълго. Това е един прелестен метод да създадем нови мемоари, които ще ви останат за цялостен живот.

Спа ден у дома
 4 онлайн услуги, налични за изборите 26 авг 2022 | Министерство на електронното управление публикува 4 електронни услуги за идните на 2 октомври 2022 година...
Нека стартираме с нещо релаксиращо и отпускащо, което, неизвестно за какво, вършат извънредно малко хора. Кога беше последният път, в който отделихте малко време единствено за себе и се насладихте на един прелестен спа ден у дома ? Това е съвършен метод да се отпуснем от цялостното с страсти лято и да се заредим с сила за нови прекарвания. Всичко което ви би трябвало, са обичаната ви и някоя друга нова маска за лице и/или коса и отмората ви е в забрадка вързана.



Спонтанно пътешестване

Продължаваме нататък. След като към този момент сте релаксирали и подготвени за нови прекарвания, ви предлагаме концепция за спонтанна отмора. Запалете колата, набележете си някое българско и газ! Въпреки че морето е звездата на лятото, планината не й отстъпва елементарно. Ако от дълго време не сте посещавали красивите и величествени български планини, в този момент е моментът. Това е прелестен метод да избягате от шумотевицата от града и да се насладите хубостта и спокойствието на природата. Също по този начин е прелестен метод да се предизвикате да намерите град или село, в което в никакъв случай до момента не сте били.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР