За изкъртени пътни знаци по натовареното Бистришко шосе, сигнализира зрител

...
За изкъртени пътни знаци по натовареното Бистришко шосе, сигнализира зрител
Коментари Харесай

Изкъртиха пътни знаци по натовареното Бистришко шосе

За изкъртени пътни знаци по натовареното Бистришко шосе, алармира фен на bTV. Снимките демонстрират сектора от кръговото под „ Околовръстния път “ до пречиствателната станция за питейни води „ Бистрица “. Според подателя повода е в некачественото слагане на знаците.

Пътят е извънредно претрупан и е рисков за произшествия, а знакът, който е паднал, е доста значим. Независимо от сигналите той продължава да лежи на земята.

„ Това са значими пътни знаци, единият е за път с преимущество, другият „ Стоп “, третият указва пешеходна пътека. Със сигурност това може да докара до недоразумения и обърква водачите “, споделя мъжът, подал сигнала.

Причината тези знаци да бъдат съборени надали са пешеходци. Там те са необичайност. Според подалия на сигнала става дума за особеностите на ветровото натоварване в региона.

bTV се свърза с АПИ, които дадоха отговор, че знаците са демонтирани от недобросъвестни жители. Оттам са се свързали с полицията за осъществените вандалски прояви, а пътните знаци ще бъдат инсталирани още веднъж.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР