За инвеститорите, които влизат ол-ин, нека разберем защо TRON (TRX),

...
За инвеститорите, които влизат ол-ин, нека разберем защо TRON (TRX),
Коментари Харесай

Влизате ол-ин в дигиталните активи? Открийте топ 3 криптовалути, които да следите

За вложителите, които влизат ол-ин, дано разберем за какво TRON (TRX), Trust Wallet Token (TWT) и VC Spectra (SPCT) са най-хубавите алткойни за покупка.

Избирането на верните алткойни за закупуване по време на крипто мечи пазар може да се окаже ключът към придобиването на финансова независимост. За благополучие, актуалният крипто пазар даде на вложителите подобен избор.

Нека се потопим в това, което прави TRON (TRX) , Trust Wallet Token (TWT) и VC Spectra (SPCT) едни от най-хубавите криптовалути за закупуване.

Резюме

● Експертите предвидиха, че TRON (TRX) още веднъж ще се повиши над $0.090 след леко оттегляне.
● Wallet Token (TWT) може да надмине $1.10 и да се противопоставите на мечия крипто пазар.
● VC Spectra (SPCT) генерира 587% облага  по време на обществената предварителна продажба.

Експертите плануват нов скок на TRON (TRX) над $0.090

Екосистемата TRON (TRX) е очевидец на голям напредък във връзка с партньорствата и потреблението на мрежата. В допълнение, TRON (TRX) се трансформира във втората по величина мрежа след Ethereum във връзка с TVL, с близо $7 милиарда .

Ралито, следено от крипто пазара в края на септември и началото на октомври, съответства с развиването. В резултат на това монетата TRX на TRON беше над $0.090 до 4 октомври. Ралито обаче беше кратковременно, защото TRX на монетата TRON падна с 5.5% до $0.085 до 15 октомври.



На фона на спада, TRON (TRX) разгласи, че си партнира с BitQuery на Гугъл Cloud на 5 октомври. След това TRON (TRX) влезе в партньорство с DexCheck на 6 октомври. Накрая, протоколът за междуверижна ликвидност сред Symbiosis разгласи поддръжката си за TRON (TRX) на 11 октомври.

В резултат на това специалистите предвиждат, че монетата TRON TRX ще си възвърне бичите цели през 2023 година По-точно, те предвиждат, че монетата TRON TRX ще нарасне над $0.090 .

Trust Wallet Token (TWT) се опълчва на мечия пазар

На 3 октомври организацията Trust Wallet Token (TWT) пусна актуализацията на разширението Trust Wallet в магазина на Chrome. Актуализацията в разширението разрешава 15 разнообразни варианти за стейкинг за Trust Wallet Token (TWT) в девет разнообразни блокчейн мрежи.

Trust Wallet Token (TWT) разгласи партньорство с Moonpay на 12 октомври за 0% такси за първите пет крипто покупки. Тези развития доведоха до повишаване на Trust Wallet Token (TWT) с невиждана скорост.

Trust Wallet Token (TWT) се увеличи с 38.4% от 3 октомври, с цел да доближи $1.08 до 15 октомври. В резултат на това специалистите предвиждат, че Trust Wallet Token (TWT) ще продължи да пораства. Прогнозите допускат, че Trust Wallet Token (TWT) ще се повиши и ще остане над $1.10 през 2023 година

VC Spectra (SPCT) превъзхожда крипто пазара с 587% облага от предварителна продажба

VC Spectra улеснява вложението в най-хубавите нови ICO и най-хубавите DeFi планове посредством своя децентрализиран хедж фонд . Хедж фондът VC Spectra е построен върху мрежата на Ethereum и употребява смарт контракти за автоматизирано осъществяване на вложения. Смарт договорите, употребявани на платформата, се одитират от екипа за одити на BlockReport .

Родният токен за ръководство на VC Spectra , SPCT , се продава на няколко стадия от обществена предварителна продажба. Публичната предварителна продажба на SPCT сега е в стадий 4 на цена от $0.055 за токен . По време на предварителната продажба токенът SPCT скочи неведнъж заради голямото търсене. В резултат на това вложителите от стадий 1 към този момент са достигнали 587% облаги на хартия .

След като предварителната продажба завърши, SPCT ще доближи най-малко $0.080 на токен . Освен това VC Spectra разгласи награди и тримесечни и годишни дивиденти за притежателите на SPCT токени. Наградите могат да доближат до 11% от общите облаги на VC Spectra. Притежателите на токени SPCT могат да печелят дивиденти до $132,000 годишно . Има и 100% бонус за всички депозити, направени на платформата VC Spectra за стеснен интервал.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграма: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР