За гнусна проява в Плевен научаваме от социалната мрежа.Жена с

...
За гнусна проява в Плевен научаваме от социалната мрежа.Жена с
Коментари Харесай

Мъж метна шише с урина от 5-ия етаж, замалко да уцели жена

За гнусна демонстрация в Плевен научаваме от обществената мрежа.

Жена с потребителско име Werislava Ivanova споделя, че живее в блок 222 в ж. к. " Дружба " в Плевен. Преди дни, влизайки във входа, в който дамата живее, от 5-тия етаж е било хвърлено двулитрово шише, което е било цялостно с урина. Шишето по знамение не е паднало върху дамата.

" Трудно ми е даже да изкажа това, което ми се случи. В какво общество живеем и в действителност ли сме длъжни да проявявате толерантност към непростими неща и събития? ", написа Werislava Ivanova.

Жената споделя, че се уплашила от случилото се.

" Не мисля, че е належащо да изяснявам ужаса и уплахата си в този миг! ", пише тя.

Заедно с дамата са били още двама души - живущи в прилежащ вход, които са станали очевидци на случилото се. Те подали сигнал на 112 и незабавно дошъл екип на полицията.

" Нямам информация дали причинителят е благоволил да им отвори вратата ", споделя Werislava.

Иванова твърди, че постъпки от сходен жанр са съвсем ежедневни от лицето, хвърлило шише с урина. Той даже изхвърлял и кучешки изпражнения през прозореца.

" Всички живущи поносим вонята, боклуците и кучешките изпражнения, които изхвърля през прозореца и терасата си, тъй като сме възпитани хора, които подхождат с толеранс към съкооператорите си ", написа още дамата.

Иванова споделя, че живущи в блока са правили опити да приказват с мъжа, само че без резултат.

" Какво бихме могли да създадем, с цел да се оправим с този " човек "? Кога ще спре е ясно - в никакъв случай, само че идващият път може този, който минава пред входа да няма моя шанс! Ежедневно пред входа играят деца. Дали би трябвало децата да не играят пред входа или би трябвало живущите във входа да защитим правата си уместно!? ", завърша обявата си Иванова.

Werislava Ivanova е споделила и фотоси, на които виждаме шишето, което е било изхвърлено от 5-тия етаж.



on Freepik
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР