За единадесета поредна година започва кампания Не шофирай, ако си

...
За единадесета поредна година започва кампания Не шофирай, ако си
Коментари Харесай

Стартира кампания „Не шофирай, ако си пил!“

За единадесета поредна година стартира акция „ Не шофирай, в случай че си пил! “, проведена от дирекция „ Превенции “ към Община Варна. Дейностите започват от през днешния ден – 22-ри април, и ще продължат до 31-ви май.

Кампанията е ориентирана към разнообразни групи младежи – възпитаници, студенти и млади водачи, като задачата е запазване живота и здравето на участниците в придвижването. Партньори на акцията са ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, бранш „ Пътна полиция “, Областен отдел „ Автомобилна администрация “, единадесет варненски междинни учебни заведения и други организации.

В рамките на самодейността се плануват прожекции на тематични филми; осъществяване на беседи и учебни кампании; разпространяване на осведомителни и рекламни материали с посланието на акцията: стикери, силиконови гривни, бележници, тениски и балони.

От началото на месец април регионалният съвет на Български червен кръст – Варна, в партньорство със бранш „ Пътна полиция “, осъществя план „ Шофирай, рационално! “#2, който се финансира от дирекция „ Превенции “, Община Варна. По време на самодейността се чака да бъдат достигнати над 2 000 младежи на възраст сред 18-25 година
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР