За дванадесети пореден път тази година ще се проведе шествие

...
За дванадесети пореден път тази година ще се проведе шествие
Коментари Харесай

ВМРО за гей парада: Сексуално разкрепостени маргинали пропагандират отклоненията си

За дванадесети следващ път тази година ще се организира шествие на нещо, наричащо себе си „ София Прайд “. За следващ път една група полово разкрепостени маргинали ще пропагандира отклоненията си в центъра на нашия град.

И за следващ път се повдига тематиката дали да има, или да няма сходно събитие. За нас от Вътрешна македонска революционна организация отговорът е безапелационен. Българската столица не би трябвало да става сцена на джендър агитация. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване по отношение на провеждането на гей церемониал в София.

България е страна с антични история, просвета и вяра. Нашият народ е построен на основа на полезностите и правилата на обичайното християнско семейство. Ето за какво за нас сходно събитие изрично не би трябвало да се организира. Семейство значи единствено едно - майка, татко и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има смяна на пола. Всеки, който твърди противоположното, е пропуснал началния курс по биология.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи гей парада, е техен проблем. Политическите им искания обаче са наш проблем – на цялото българско общество, на страната. Недопустимо е тази група да изисква спомагателни права, които с изключение на в прорез с природата са и в прорез с висшия закон на страната - Българската конституция. Там, в член 46 категорично се загатва, че „ Бракът е непринуден съюз сред мъж и жена “.

Взимайки поради всичко това е редно да се запитаме до каква степен води един гей церемониал и политическите щения на уредниците му. Пропагандата на розовите фашисти, които ни убеждават, че просто се борят за равни права, в действителност пъпли към най-невинните – децата. В хиляди учебни заведения в целия свят се появяват брошури, указания, проекти и насоки, които инструктират учителите да учат децата по какъв начин да се самозадоволяват, по какъв начин да вършат анален секс, по какъв начин могат да си избират какъв пол да са в избран ден и по какъв начин било обикновено да правиш секс с човек от същия пол.

Постепенна, тиха, настъпателна и нагла. Такава е политиката им. И се развива посредством инструментариума от хиляди ненужни организации, хиляди знайни и незнайни НПО-та. Те ще ви убеждават, че се борят срещу насилието над дами да вземем за пример, до момента в който в действителност пропагандират психическите отклонения на една маргинална група.

Ето за какво Вътрешна македонска революционна организация се опълчва твърдо и уверено на всевъзможни опити за пробутване на гей или джендър агитация в България. Не на гей парада!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР