За дома За забързани домакини: навици, с които да имате

...
За дома За забързани домакини: навици, с които да имате
Коментари Харесай

За забързани домакини: навици, с които да имате чиста къща

За дома За забързани домакини: привички, с които да имате чиста къща В галерията вижте кои са навиците, които да съблюдаваме, с цел да имаме повече свободно време 24 април 2019, 06:33
жедневието на всеки един от нас става все по-забързано и с напрежение.

Работата ни изморява, даже и да ни харесва, а след професионалните задължения... постоянно следват домашните.

Пазаруване, почистване, нареждане, пране и куп други домашен отговорности, които или вършим сами, или имаме щастието да ни оказват помощ - децата, половинката.

Факт е, че доста от нас отделят време за почистване и нареждане на дома през уикенда.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАКВИ СА НАВИЦИТЕ, С КОИТО ДА ИМАТЕ ЧИСТА КЪЩА
За забързани домакини: привички, с които да имате чиста къща  Оправяйте леглото си всеки ден, когато станете.  Пускайте по една пералня и през работната седмица. Така няма да имате струпване на пране.  Почиствайте банята всяка седмица. Може да разделите чистенето на два пъти. Единият може да е за усърдно миене на плочките, тоалетната и ваната/душ кабината. Другият за мивката, огледалото, завесата за душа и постелките за баня, в случай че имате такива.  Създайте табиет да събирате всичко след себе си. Ако сте се излежавали на дивана в хола, завити с одеяло, то не го оставяйте по-късно, а го сгънете и приберете още веднъж. Същото важи за чашите или чиниите на холната масичка. Не ги оставяйте за другия ден.
Понякога обаче ни лишава съвсем през целия ден, с цел да свършим всичко, което сме зарязали през седмицата.

Истината е, че няма потребност да вършим всичко това в границите на един или два дни.

Може да си почиваме, само че и да имаме подреден дом. Ако и вие сте като нас, все заети, само че дразнещи се от хаоса у дома, то тези дребни, само че лесни за осъществяване привички ще са ви от изгода.

В галерията вижте кои са навиците, които да съблюдаваме, с цел да имаме повече свободно време

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза почистване дом навици
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР