За добрите сърца всеки ден от нашия живот е нов

...
За добрите сърца всеки ден от нашия живот е нов
Коментари Харесай

Само най-добрите души са оцелели след най-мрачното минало

 unnamed-file-6

За положителните сърца всеки ден от нашия живот е нов урок.

Не всички хора имат идентичен живот: до момента в който някои са щастливи, други страдат доста. Ние всички прекосяваме през инспекциите на  живота по един или различен метод. Ние всички ще се надигнем пред това, което ще дефинира идващия ни опит, ще дефинира кои сме ние.

Забелязали ли сте в миналото, че индивидът, който се усмихва най-вече, е най-тъжният? Хората, които носят в  себе си разрушено сърце, са най-хубавите. Те умеят да видят болката на някой различен, тъй като знаят по какъв начин се усеща човек, когато престанат да го обичат, когато е печален, когато е разрушен и уединен. Те са тези, които вършат всичко допустимо никой различен не изпитва болката, която те изпитват всеки ден.

Когато сте преживели  мъчителен интервал, вие откривате наслада в добротата. Научавате се да давате обич и съчувствие, които постоянно са ви били нужни.

Преживях доста и в този момент желая всички хора да бъдат добре. Искам да имат друга действителност, а не такава, каквато имах аз. Искам да се усмихвам на хората, които минават около мен, желая да им оказа помощ,  да ги развеселя. Разбрах, че като покажа моята добрина, аз карам  другите да се усещат добре и аз също се веселя.

Научихме се да виждам светлината в света, тъй като видяхме тъмнината. Добрият човек има силата да осветява тъмната стая, тъй като употребява позитивното с цел да основава светлина. Ние бяхме родени в тъмни времена и живеем в сложни условия, само че постоянно намираме излаз. Преживяхме най-ужасните моменти. Когато  цялостен живот ви нараняват, просто желаете да живеете в благополучие и наслада. Добрите души са тези, които са страдали толкоз доста, че в този момент имат друг взор върху живота.

   душа

 soulpost

Още по тематиката:

Кои са зодиакалните знаци с най-мъдрите души?

 

 Често човек с задоволително мъдра душа избира да се уединява, да заобикаля тълпи, да е затворен и умислен.  Някои хора, евентуално, се раждат със остаряла и мъдра душа, като че ли носят…

Цялата публикация

Как душите избират родителите си и фамилиите си?

 

Много преди раждането на щерка ми сънувах, че имам момиченце. То пристигна при мен и ме прегърна. Каза ми, че съм майка й, и сподели, че нейното име е Евелин.…

Цялата публикация

Пръстените, в които живеят човешките души

 

В продължение на доста години, откриватели от американския Институт  Монро (основател и шеф – Робърт Монро) провеждат  огромно изследване за  извънтелесните съществувания на индивида. В книгата на Робърт Монро…

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР