За десета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси,

...
За десета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси,
Коментари Харесай

Връчват за десети път застрахователните „Оскари”

За десета поредна година Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери провеждат връчването на влиятелните годишни награди „ Застраховател на годината “, “Пенсионноосигурително сдружение на годината”, “Застрахователен брокер на годината” и ще отличат най-хубавите компании в областта на застраховането и пенсионното обезпечаване у нас. Наградите, които станаха известни като застрахователните „ Оскари”, ще бъдат връчени на публична гала на 30 май от 19.30 часа в “София Хотел Балкан “, зала “Роял”.

Тазгодишното издание на състезанието, който се трансформира в едно от най-значимите събития за финансовия и застрахователния бранш, е по-специално, тъй като чества своя 10-годишен празник. По този мотив уредниците са подготвили и първокласно печатно издание на български и британски език, което споделя цялата история на премиите и показва всички, получили самопризнания през годините.

Тази година награди ще бъдат връчени в 9 категории, като спечелилите ще бъдат избрани от експертно жури, в лицето на представители на уредниците, по авансово избрани справедливи обществени критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории: Застраховател на годината – Общо застраховане; Застраховател на годината – Животозастраховане; Най-динамично разрастващо се застрахователно дружество; Пенсионноосигурително сдружение на годината “Допълнително наложително пенсионно осигуряване”; Пенсионноосигурително сдружение на годината “Допълнително непринудено пенсионно осигуряване”; Най-динамично разрастващо се пенсионноосигурително дружество; Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане; Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане; Застрахователен брокер на годината - Най-динамично разрастващо се сдружение.

Фондация “Проф. доктор В. Гаврийски” ще връчи за 20-ти следващ път своите специфични награди “За повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване “ и „ За повсеместен принос в развиването на осигурителните системи в България “ на одобрени експерти и мениджъри, водачи в своя бранш.

Очаква се на тазгодшната гала по връчване на премиите да участват над 250 посетители от България и Европа. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия хайлайф на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на университетските среди и бизнеса. Сред задграничните посетители се чака да участват представители на Eвропейската комисия, Европейския орган за обезпечаване и професионално пенсионно обезпечаване (ЕIOPA), Европейската актюерска асоциация, Европейска асоциация за ръководство на фондове и активи (EFAMA), Организацията за икономическо съдействие и развиване, представители на европейските университетски среди и други

Медийни сътрудници на събитието са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria ON AIR, Еconomic.bg, сп. “Икономика”, сп. “Мениджър”, в. “Банкеръ”, в. “Стандарт”, Insmarket.bg, Rabota.bg, Епицентър.бг.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР