За десета поредна година националният фестивал Семе българско осигурява възможност

...
За десета поредна година националният фестивал Семе българско осигурява възможност
Коментари Харесай

Семе българско и Шанс за бебе - благотворителност в подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми

За десета поредна година националният фестивал „ Семе българско ” обезпечава опция за набиране на средства за подкрепяне на фамилни двойки с репродуктивни проблеми, декларирали пред Община Севлиево потребност от поддръжка.

Организаторите на самодейността – Фондация „ ОТ БГ ” и Община Севлиево, с наслада споделят, че в града към този момент са родени две бебета, чиито родители са подкрепени със средствата, събрани по време на миналогодишните издания на фестивала, и изрично декларират, че ще продължат да поддържат благородната идея.

Тазгодишното юбилейно издание на фестивала ще се организира на 27 и 28 април в парк „ Казармите ”, Севлиево, и в програмата му са планувани редица добротворчески начинания.

В партньорство с фондация „ Искам бебе ” още веднъж ще бъде проведен благотворителен базар с произведения, направени от деца от локалните детски градини на тематика „ От семенце до плод “ и от родители на деца, заченати посредством инвитро процедури. Техните въодушевени от положителното творби – картини, колажи, постери и други, ще бъдат препоръчани за продажба наред с произведения, дарени за идеята от другари на фондация „ Искам бебе ” от цялата страна.

Подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми от Севлиево ще окажат и всички гости, закупили билети за обичайна фестивална лотария. Цената им е алегорична - два лв., а приходите от продажбата на „ късметчетата ” ще бъдат дарени за идеята.

Атрактивните награди за томболата са обезпечени от уредниците на фестивала, от участниците във Фермерския пазар „ ОТ БГ “ и от техни сътрудници.

Томболата ще бъде теглена в неделя на фестивалната сцената от 16.00 ч.

По време на двата фестивални дни представители на фондация „ Искам бебе ” ще бъдат разполагаем на всеки, който има потребност от спомагателна информация и консултация по тематиката.

Организаторитеви канят на 27 и 28 април в парк „ Казармите, Севлиево! Заедно ще продължим да сътворяваме бъдеще!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР