За да свалите един килограм за седмица, трябва да горите

...
За да свалите един килограм за седмица, трябва да горите
Коментари Харесай

С 10 хиляди стъпки дневно се сваля килограм седмично

За да свалите един кг за седмица, би трябвало да горите по 1000 калории дневно. Или казано в резюме, нужно е да вършиме най-малко 10 000 стъпки на ден, което се равнява на 8 километра вървене. Ако тези цифри ви наподобяват застрашително огромни, имайте поради, че в 10 000 стъпки влизат и обикалянето у дома, ходенето до магазина и т. н.

Изводите са резултат от изчисленията, че приблизително човек прави по 1250 стъпки за километър вървене, в резултат на което пък изгаря към 100 калории. Около кг непотребни мазнини се равняват на 7000 калории.

Редуцирането на тежестта не е единствената изгода от ходенето пешком. То възстановява кръвното налягане, понижава равнището на холестерола, заздравява костите. Също по този начин оказва помощ доста за премахването на напрежението и напрежението.

Мнозина са наясно, че отслабването е сложна, само че постижима цел. Има лесна формула за сваляне на килограми, която постоянно работи: яж по-малко и се движи повече. Ходенето е най-простият и елементарен метод за поддържане на добра форма, а и за свалянето на непотребното тегло.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР