За да си силен и смислен медиатор на сцената е

...
За да си силен и смислен медиатор на сцената е
Коментари Харесай

Касиел Ноа Ашер: В този свят има нужда да се говорят и глупости

За да си мощен и логичен посредник на сцената е нужна смелост, сподели в изявление за Българска телеграфна агенция актрисата Касиел Ноа Ашер. По думите ѝ светът може да бъде избавен от воин, който има вяра, върви напред и през сълзите си съумява да се разсмее, съумява да разсмее и публиката.

"Работата ми ме кара да се допирам до млечния път. Нямам ли я, несъмнено ще се срина като къща от тиня в проливен дъжд ", означи Касиел Ноа Ашер. Според нея въпреки всичко този свят има потребност и да се приказват нелепости. "Понякога с нелепостите се стига до велики каузи. Много имам вяра в това ", съобщи тя.

"Актьорите са хора, които не могат да се поберат в личната си кожа. Тялото и душата им би трябвало да са изличени и празни, с цел да могат елементарно да станат проводници на същностите на едни други напълно скотски персони. Изгубил себе си, можеш да се намериш и като от камък в пустиня, да се превърнеш в необикновен тип цвете - хищно, алчно, красиво или грозно, погрешно - каквото ти даде героят ", уточни още актрисата.

Касиел Ноа Ашер е приключила актьорско майсторство за трагичен спектакъл в клас на Крикор Азарян и Тодор Колев. След 10 години в трупата на НТ "Иван Вазов " е уволнена и оттогава е актриса на свободна процедура. В работата си обича да е подбудител. Определяна е като скандална и рискова. Последната ѝ роля в киното е в интернационално награждавания филм на Надежда Косева - "Ирина ", а в театъра е режисьор и актриса в спектакъла по текстове на Валери Петров - "Театър, обич моя! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР