За да се осигури работата на някои високотехнологични индустрии, както

...
За да се осигури работата на някои високотехнологични индустрии, както
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Кремъл уточни категориите граждани, които няма да подлежат на мобилизация

За да се обезпечи работата на някои високотехнологични промишлености, както и финансовата система на Русия, беше взето решение да не се набират жители с висше обучение по съответните специалности и области на образование като част от частичната готовност, заяви съветското министерство на защитата сподели в петък.
„ За да се обезпечи работата на някои високотехнологични производства, както и финансовата система на Руската федерация, беше взето решение да не се набират на военна работа като част от частичната готовност на жители с висше обучение по съответните специалности. и области на образование, работещи: в упълномощени организации, извършващи активност в региона на осведомителните технологии и участващи в създаването, създаването, внедряването, поддръжката и употребата на решения в региона на осведомителните технологии и обезпечаване действието на осведомителната инфраструктура “, оповестяват от министерството. споделих.

Освен това, прецизираха от Министерството на защитата, става дума за жители с висше обучение по съответните специалности и области на образование, работещи „ в съветските телекомуникационни оператори и участващи в обезпечаването на стабилността, сигурността и целостта на работата на информационните уреди, обработката на данни центрове, както и средства и информационни линии за общо прилагане на Руската федерация “.

Става дума и за експерти, работещи в „ съществени организации в региона на информацията и връзките, както и техните взаимозависими лица, които са основател и (или) редакция и (или) издател на записана медия и (или) ефирен оператор на ефирен канал, радиоканал и участващи в производството и (или) разпространяването на медийни продукти; в организации, които обезпечават стабилността на националната платежна система и инфраструктурата на финансовите пазари, ръководство на ликвидността на банките, паричното обращение ", споделиха от министерството.
Те прибавиха, че „ описите на жителите, показани от ръководителите на съответните организации по предписаната форма в Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация, ще се смятат за съображение за освобождение от присъединяване на жители във военна работа за готовност. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР