За да получите отговори на важни въпроси и да разберете

...
За да получите отговори на важни въпроси и да разберете
Коментари Харесай

Гадание по картинки: разберете какво ви очаква през ЮНИ

За да получите отговори на значими въпроси и да разберете авансово какво ви е подготвила ориста, елементарното гадаене по картинки може да ви помогне. Използвайки интуицията си, ще можете да изберете изображение, което ще ви помогне да планирате дейностите си и да привлечете позитивни промени през юни.

По-лесно е да привлечете нужните събития към живота и да избегнете неприятности в точния момент, в случай че чуете вътрешния си глас. Важно е постоянно да упражнявате интуицията си и един от тези способи е гадаенето по картини.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Няма да ви отнеме доста време - значимо е единствено да се настроите на вярната вълна и да зададете въпроса какво е подготвила ориста за първия летен месец. 

Важно е да не предвиждате описанието на картината, а да изберете изображението, което ви наподобява най-приятно на пръв взор. Отделете си време, в което да сте сами и да не се разсейвате с нищо по време на гадаенето.

Изберете си една от картинките:

 картинки юни iStock

А в галерията ни разберете нейното значение и какво ви чака през юни:
 Изберете си картинка и разберете какво ви е подготвил юни  Изберете си картинка и разберете какво ви е подготвил юни  Изберете си картинка и разберете какво ви е подготвил юни  Изберете си картинка и разберете какво ви е подготвил юни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР