За да намали разходите, той поставил ключалка на електрическото табло

...
За да намали разходите, той поставил ключалка на електрическото табло
Коментари Харесай

Американец уби бившата си съпруга и сина ѝ заради разхищение на ток

За да понижи разноските, той сложил брава на електрическото табло и пускал тока единствено когато реши, че е належащо

Американец от щата Флорида простреля някогашната си брачна половинка и детето ѝ по време на спор за разхищението на електрическа енергия, заяви Fox News, съобщи.

47-годишният Майкъл Уилямс считал, че сметките му за електричество стават прекомерно високи. За да понижи разноските, американецът сложил брава на електрическото табло и пускал тока единствено когато реши, че е належащо.

Това обаче не се харесвало на някогашната му брачна половинка, 48-годишната Марша Ебанкс-Уилямс. С помощта на сина си тя извадила ключалката от таблото и запалила лампите в къщата. След като научил за това, Уилямс вдигнал скандал. Свадата приключила с двойно ликвидиране.

След стрелбата Уилямс се обадил на 911 и споделил, че е употребявал револвера за самоотбрана, тъй като някогашната му брачна половинка и доведения му наследник го били нападнали. Полицията счита това за неистина, защото по тялото на мъжа не е открита нито една драскотина.

„ Уилямс е оставил две малолетни деца, които най-вероятно са били очевидци на убийството. Това безсмислено ликвидиране не трябваше да се случва ", сподели старшият зам-шериф Брайън Хендерсън. Той добави, че през последната година полицията е била викана в дома на Уилямс пет пъти поради кавгите му със брачната половинка, само че не е имало недоволства за принуждение от нейна страна. Бившите съпрузи живеели дружно в обща къща, възнамерявали да я продадат и да си поделят парите.

Според полицията Уилямс е упрекнат в малтретиране на деца, домашно принуждение и побой на чиновник на реда. Мъжът към този момент е арестуван по съмнение за ликвидиране.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР