Това, което оставихме на служебния кабинет, е изпълнение на данъците

...
Това, което оставихме на служебния кабинет, е изпълнение на данъците
Коментари Харесай

Асен Василев: Лъжат хората в мините, че въглищата имат бъдеще

" Това, което оставихме на служебния кабинет, е осъществяване на налозите по план-график. Разходите бяха по-ниски. Бюджетът е на остатък в края на март. Допълнителните разноски, които се вършат, би трябвало да могат да бъдат направени или на база на запаси в бюджета, или на база понижение на други разноски ", добави той.

Въглищата са минало, акцентира той:

 

" На въглища няма по какъв начин да се работи повече - това е истината. Хората в мините в Раднево ги лъжат, че въглищата имат бъдеще. Преди споделих, че пазарът ще изхвърли мините и въглищата, и това към този момент се случи ", посочи той. 

 

" Миньорите би трябвало да са наясно, че икономическите условия в Европа се трансформират със Зелената договорка. Много е евентуално мините да не могат да работят толкоз дълго и да би трябвало да се направи преход. За това нещо имаше заложени средства в ПВУ, които сега са блокирани, защото не е призната енергийната карта ", разяснява още съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

 

" Преди всички избори, идват едни хора и се пробват да залъгват миньорите, хората от Раднево. И мен ме болеше оня ден в зала, като виждам, че това е следващата " пиратка, която се хвърля " от ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да могат на изборите да кажат, че се грижат. Сега въпросът е да подлъжат хората преди изборите. Ние, обаче, взехме решение, че ще действаме прнципно и няма да обещаваме неща, които не могат да се изпълнят ", сподели на собствен ред Кирил Петков.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР