За да намали разходите си британската туристическа компания "Thomas Cook"

...
За да намали разходите си британската туристическа компания "Thomas Cook"
Коментари Харесай

Онлайн търговията затваря магазини

За да понижи разноските си английската туристическа компания "Thomas Cook " възнамерява да редуцира 320 работни места и да затвори 21 магазина в своята комерсиална мрежа в Обединеното кралство. Тези промени се постановат поради засиленият интерес от страна на потребителите към онлайн извършването на покупки, заяви Ройтерс.

Компанията "Thomas Cook " разгласи, че ще обмисли продажба на самолетните компании си, с цел да събере пари. "Днешното известие отразява по-широките провокации, които посрещаме, защото от ден на ден клиенти избират да резервират онлайн. Ще работим върху гарантирането на готовността за бъдещето на "Thomas Cook " със непоколебим акцент върху разноските в конкурентната среда ", съобщи Уил Уагот, шеф на туроператорския бизнес на компанията.

Затварянето на магазините ще понижи комерсиалната мрежа на "Thomas Cook " до 566 магазина, което е половината от общата им стойност през 2012 година. "Thomas Cook ", най-старата туристическа компания в света, от дълго време имаше очевидно наличие на комерсиалните улици на Англия, само че съобщи, че 64 % от нейните резервации в Обединеното кралство през предходната година са били направени онлайн и че това е най-бързо развиващия се канал за продажби.

Слабото търсене и възходящите разноски сътвориха голям брой провокации за просъществуването на изтъкнати английски марки като "BHS " и "Toys R Us ", "Marks & Spencer " и "Debenhams ", които също неотдавна оповестиха затваряне на обекти.

Компанията "Thomas Cook " е най-старата и най-известната марка в туристическия отрасъл, ориентиран към пътешестване през свободното време, датираща от 1841 година Фирмата обслужва почти 19 милиона клиенти, фокусирайки се върху трансформирането на бизнеса по метод, допускащ обслужването на повече клиенти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР