Какво се случи снощи на поредния епизод на Ергенът“ Изненадата дойде

...
Какво се случи снощи на поредния епизод на Ергенът“
Изненадата дойде
Коментари Харесай

С як шут! Ергенът Алек Младенов изрита разгонената Мария Чекмарьова

Какво се случи нощес на следващия епизод на „ Ергенът “

Изненадата пристигна от Церемонията за розата. На нея ергенът Алек изгони не една, а две от момите.

Преди това имаше сантиментална среща с Екатерина, която множеството от участничките считат за момиче без цвят, захлупена, подвластна единствено и само на непознатото мнение.

Само че сподели изненадващо другата си страна, при която блесна, щом синеокия юнак й обърна малко повече внимание. На всичкото от горната страна той й подари авансово роза и по този начин я избави от елиминация.

А на церемонията остави без цвете две от момите. Едната, без изненада бе Криси. Която в шоуто одобри ролята на „ по какъв начин Сийка “ и все кореше и търсеше недостатъци на останалите.

Особено бе нарочила Катя и постоянно търсеше абсурда с нея. Обаче по този начин и не се случи искрата сред Криси, което бе двустранно.

Но огромната изненада на вечерта се оказа Мария Чекмарьова. Украинката какви ли не женски чалъми не направи, с цел да влюби Алек в себе си.

Той обаче й призна в очите, че изпитва към нея само „ пристрастеност и предпочитание “ и евентуално нищо повече, въпреки че тя се възприе като неустоимата жена, която надълбоко е бръкнала в душата на ергена.

До нощес, когато той я изгони от шоуто с крепък шут. Тя толкоз не съумя да повярва, че остана безмълвна пред него и дълго го гледаше в очите. А той с доста мразовит глас единствено й сподели: „ Сбогом, Мария “.

И до момента в който Криси си потегли гордо, Мария се разплака пред камерите.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Ергенът Алек Младенов Крис Криси Екатерина Церемония на розата Мария Чекмарьова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР