За да изберете най-подходящото барбекю, трябва да помислите за фактори

...
За да изберете най-подходящото барбекю, трябва да помислите за фактори
Коментари Харесай

Как да изберем перфектното барбекю

За да изберете най-подходящото барбекю, би трябвало да помислите за фактори като съществуването на място или вашите кулинарни желания. След това ви предлагаме поредност от оферти, с цел да улесните вземането на решение.

Барбекюта с дървени въглища

Те нормално са обичаните на експертите, защото въгленът доближава по-високи температури от дърва за огрев или газ - към 500 ° C - и придава на храната опушен усет, присъщ за ястията, приготвени навън. Друго негово преимущество е лесното му напредване, защото множеството модели са с колела.

Сред минусите на този вид скара е, че макар че доближава доста високи температури, въглищата лишават повече време, с цел да доближат до тях и топлината не се разпределя по изцяло еднороден метод. Както в тази ситуация с дърва за огрев, нормално се образува доста пушек и те не са целесъобразни за дребни пространства.

Газови барбекюта

Барбекютата на газ също доближават високи температури, само че не толкоз, колкото въглищата (до към 300 ° С). Те са доста гъвкави и ви разрешават да контролирате температурата за постепенно готвене. Нейното запалване е доста бързо, с натискането на един бутон. Те едвам създават пушек, до момента в който готвите, само че задоволително, с цел да добавите усет на барбекю към храната, която приготвяте. В отсъствието на пепел е друго значимо преимущество, защото тези барбекюта е доста елементарно да се поддържат чисти. По същия метод, както и тези за дърва за огрев и въглища, те нормално са оборудвани с железен похлупак, чието удължение го трансформира във фурна и разрешава да се понижи времето за готвене.

Каменни барбекюта и фурни

Наред с алуминиевите можете да намерите и каменни барбекюта и фурни, нормално от тухли и незапалим бетон, които от време на време имат камина или аспиратор и чекмедже за пепел. Този вид барбекю насочва дима, тъй че е по-малко досадно, само че слагането му е закрепено и не могат да бъдат местени. Те нормално се употребяват с дърва за огрев или въглища, тъй че феновете на усета на барбекю да разполагат с всички улеснения. Поради употребяваните горивни материали те са идеални за огромни градини и не се предлагат за тераси.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР