Телата на двама души бяха открити на мястото на вчерашната

...
Телата на двама души бяха открити на мястото на вчерашната
Коментари Харесай

Двама души са загинали при дерайлирането на влак в Русия

Телата на двама души бяха открити на мястото на вчерашната влакова злополука в съветската република Коми, а 15-годишно момиче остава в неопределеност , заяви ТАСС, като се базира на управляващите.

Хоспитализирани са 10 души, в това число 14-годишно момиче, което е в извънредно тежко положение в интензивното поделение на Детската клинична болница в Коми. Няколко индивида са били откарани в болничното заведение за незабавна помощ във Воркута. Други потърпевши се лекуват в Инта - най-близкото населено място до мястото на случая. 

14-годишното момиче, потърпевшо при дерайлирането на влака е било откарано в тежко положение в Сиктивкар, откакто преди този момент е било оперирано в Инта, заяви основният доктор на централната болница в града Валентина Копченкова.

" Вчера след железопътния случай постъпи едно момиче на 14 години в тежко положение. Беше закарано в незабавното поделение, бяха осъществени всички диагностични ограничения. Беше отведено в операционната зала, бяха осъществени хирургически интервенции. По-нататък тя беше настанена в интензивното поделение. В 2 часа дойде бригада от Центъра за медицина на бедствията на Република Коми, която ни оказа помощ при лекуването на това момиче. След това тя беше превозена до Сиктивкар със хигиеничен превоз " , сподели доктор Копченкова.

Сега момичето се намира в интензивното поделение на Детската клинична болница на Република Коми в извънредно тежко положение, прецизираха от министерството на опазването на здравето на Коми.

Девет от 14-те вагона на влака по линията Воркута-Новоросийск дерайлираха и се прекатурнаха на прелеза Инта-1 - Уголни на Северната железопътна линия през вчерашния ден. По данни на ръководителя на района във влака е имало общо 195 пасажери и 20 железопътни служащи.

*Снимката е илюстративна!

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР