За да бъде по-интересна учебната година, атрактивно и модерно образованието,

...
За да бъде по-интересна учебната година, атрактивно и модерно образованието,
Коментари Харесай

Българското училище - все по атрактивно

За да бъде по-интересна образователната година, атрактивно и съвременно образованието, учебните заведения в посрещнат своите ученици с приятни изненади.

Варна Пловдив Враца
ВАРНА
Учениците от учебно заведение " Климент Охридски " във Варна ще бъдат прелестно сюрпризирани от стенна живопис с изобразени предпазени животни и растения. Изрисувано от техни съученици от класовете с разширено проучване на изобразително изкуство. Това е едно от учебните заведения в страната, в което през днешния ден няма да забележим учители и възпитаници с цветя, тъй като парите планувани за тях ще бъдат събрани с цел да купят цветарници и саксии с цветя, които ще украсяват коридорите на учебното заведение.
ПЛОВДИВ
Бобтейлът Мон ще даде началото на новата образователна година в Пловдив. Кучето, чието име съответствува с абревиатурата на просветното министерство, е в учебно заведение „ Патриарх Евтимий " и е готово да посрещне първокласниците. Мон даже ще влезе в класните стаи, с цел да покаже по какъв начин се живее в съгласие, без експанзия и отвън виртуалната действителност.
ВРАЦА
3D-специализирани класни стаи, голяма база, фитнес, център за развлечение, интерактивно образование и преуспяващи възпитаници - по този начин наподобява едно от най-хубавите учебни заведения в страната - СОУ " Христо Ботев " във Враца. Учителите там обичат работата си, получават заплати над 1000 лева, а родителите записват децата си две години авансово.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР