За четвърта поредна година председателят на парламентарната група на ГЕРБ

...
За четвърта поредна година председателят на парламентарната група на ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветан Цветанов помага на великотърновски ученици да преминат по стъпките на Ботевата чета

За четвърта поредна година ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и великотърновски депутат Цветан Цветанов ще поддържа финансово възпитаници от всички учебни заведения в остарялата столица, които желаят да се включат в една от най-родолюбивите прояви у нас – Националния поход „ По стъпките на Ботевата чета “.

Този ангажимент Цветан Цветанов пое при среща с една от ръководителките на великотърновската група Снежана Димитрова. Благодарение на Цветанов, за следващ път, над 50 търновски младежи ще имат опцията да преминат по 120-километровата алея на безсмъртието от Козлодуйския бряг до връх Околчица. Част от групата още веднъж се чака да бъде и студентът Божидар Русев, който учи в Англия, само че се връща особено поради похода, провеждащ се годишно от 27 май до 2 юни.

 30120384_1886159481417397_1915707790_n В знак на благодарност, родолюбивите младежи направиха благ подарък на Цветанов във връзка рождения му ден на 8 април. Младежите създадоха фотоалбум, съдържащ десетки фотоси от срещите им с ръководителя на най-голямата парламентарна група на връх Околчица от последните години.

Освен фрагменти от похода, в който годишно се включва и самият Цветанов, в албума място са намерили и запечатани моменти от визитата на децата в Народното събрание, където гостуваха по негова покана. В книжката учениците са изписали и своите пожелания към Цветан Цветанов, във връзка Великден и персоналния му празник.

Децата и техните ръководители не крият благодарностите си към Цветанов и постоянно му вършат приятни изненади. През годините те го отличиха със свои призове „ Родолюбец “ и „ Златно сърце “.

Основен уредник на великотърновското присъединяване в огромното национално събитие е Туристически клуб „ Незабравка “ към ПГЕ „ А. С. Попов “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР