за 9-и пореден път ще зарадва феновете на независимото кино

...
за 9-и пореден път ще зарадва феновете на независимото кино
Коментари Харесай

Над 30 филма ще се борят за престижните награди в София Индипендънт Филм Фестивал

за 9-и следващ път ще зарадва почитателите на самостоятелното кино в дните от 26 октомври до 3 ноември , когато София ще се трансформира в център на международното кино.,, и ще прожектират ленти от 4 континента, „ because honest is the new sexy ”!

Официалното разкриване на фестивала а на 26 октомври в 19:00 часа в кино Люмиер с биографичния филм, който споделя за живота и кариерата на стилния дизайнер Лий Александър Маккуийн – от прохождането му като шивач, през стартирането и ръководството на едноименната му линия и чак до ненавременната му гибел. Режисьор на лентата е Ian Bonhôte, а ко-режисьор Peter Ettedgu.

Над 30 кино лентата ще се борят за влиятелните награди в трите категории: игрален, документален и късометражен филм, а извънконкурсната стратегия ще ни срещне с най-хубавите заглавия от международните кино афиши за последните 12 месеца, усърдно подбрани от новия екип на фестивала. Ще забележим и носителят на оскар Twin Towers, а режисьорът му ще бъде специфичен посетител на фестивала сред 26 и 30 октомври . Нещо повече -, проведен от Хилър, ще бъде сътрудник на София Индипендънт Филм Фестивал.

Предстои още едно незабравимо издание на - девет денонощия сън в 24 фрагмента.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР