За 51-ви пореден ден демонстранти се събраха на антиправителствен протест

...
За 51-ви пореден ден демонстранти се събраха на антиправителствен протест
Коментари Харесай

Протестите: Ден 51 - Уволнени сте, дами и господа!

За 51-ви следващ ден стачкуващи се събраха на антиправителствен митинг в центъра на София. Исканията на протестиращите остават без смяна оставка на държавното управление, отпред с премиера Бойко Борисов, предварителни парламентарни избори и отдръпването от поста на основния прокурор Иван Гешев.
“Днес предлагам да се забавляваме! ”, с тези думи адв. Николай Хаджигенов от приветства протестиращите от спонтанната естрада. " Борисов е шубе, а Гешев е тракторист ", добави той. " 2 септември идва, гответе се, бели облекла или тениски с надписи „ Мутри, вън ”. По-важното е всеки да бъде подготвен, да приказва самичък със себе си, да си каже: мен не ме е боязън. Да приказва с хората към себе си и всички дружно да стигнем до извода, че нас не ни е боязън ", сподели още от сцената на митинга адв. Николай Хаджигенов.
 Протестите: Ден 50 – Балони с цветовете на трибагреника полетяха над София (ОБНОВЕНА) Протестите: Ден 50 – Балони с цветовете на трибагреника полетяха над София (ОБНОВЕНА)
Балони в цветовете на българското знаме полетяха над центъра на София в 50-тия ден на митинги против държавното управление и основния прокурор...
" От 30 години съм на площадите и това е наше обвързване да бъдем жители, да демонстрираме нашата позиция ". Това съобщи от сцената музикантът Петър Писарски от група „ Атлас ”. " Има хора от ръководещите, които се вършат, че не знаят за какво сме тук. Тук сме, тъй като желаеме оставка на държавното управление, на Гешев, ново служебно държавно управление, почтени избори и нов парламент, който да образува последващо държавно управление, където няма да има толкоз крадци ", добави Писарски. " Уволнени сте, дами и господа, некадърници! ", сподели още той.
Продължават и блокадите на трите основни кръстовища в София – при „ триъгълника на властта ”, при Ректората на Софийския университет и „ Орлов мост ”. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР