За 10-та поредна година БАИТ ще връчи награди за принос

...
За 10-та поредна година БАИТ ще връчи награди за принос
Коментари Харесай

Започва регистрацията за „Наградите на БАИТ” 2020


За 10-та поредна година БАИТ ще връчи награди за принос в развиването на ИКТ
(снимка: БАИТ)

К онкурсът „ Наградите на БАИТ ” за 2020 година към този момент е отворен за регистрации. Инициативата отличава компании, организации, институции, лица и екипи за принос в развиването на осведомителните и информационните технологии (ИКТ).

е безвъзмездна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 година в това число, оповестиха от браншовата организация. За 10-та поредна година БАИТ ще връчи награди в разнообразни категории за принос в. Това издание на състезанието ще дефинира носителите на 8 оценки в следните категории:

Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в състезанието ще получат MultiTraining Gold карти за образования в основите на Agile практиките, обезпечени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела; Ардес Информационни Технологии ще обезпечи на наградените електронни устройства.

ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2021 година Датата и мястото ще бъдат оповестени в допълнение. Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР