Ювентус временно се изкачи на върха в Калчото. Селекцията на

...
Ювентус временно се изкачи на върха в Калчото. Селекцията на
Коментари Харесай

Нова победа след обрат и Ювентус вече е лидер в Серия А

Ювентус краткотрайно се изкачи на върха в Калчото. Селекцията на Маурицио Сари направи нов цялостен поврат, като довечера беше извоювано гостуването на Бреша с 2:1.

" Бианконерите " се оказаха догонващи още първоначално, когато Донарума разстреля Шчесни. " Старата госпожа " обаче показва опит и майсторско успокоение, с помощта на които стигна до триумфа посредством автогол на Чанселор и красиво попадение на Миралем Пянич. Победата за " зебрите " беше реализирана в отсъствието на контузения Кристиано Роналдо. Официален дебют пък с екипа на Бреша направи скандалният Марио Балотели.
 Снимка 444371
Източник:

Тифозите на " Марио Ригамонти " надали са си мечтали за старт като този, който се случи в 4-ата минута. Звездата на домакините Донарума получи положително подаване от Ромуло, след което насочи тежък удар, който след контакт с тялото на Алекс Сандро и неумела интервенция на Шчесни, се трансформира в гол за Бреша.
 Андреа Пирло разгласи своя футболен правоприемник
Андреа Пирло разгласи своя футболен правоприемник

" Смятам, че това ще бъде Френки Де Йонг "

Юве не губи време и обсади вратата на противника. Дибала напредна и влезе в наказателното поле, само че ударът му беше блокиран, а при добавката Рабио от комфортна позиция стреля високо в навън. В 12-ата минута Игуаин излезе на позиция, само че Йесе Йоронен направи чудесно избавяне.

Маурицио Сари имаше непредвидени проблеми малко по-късно, когато Данило наложително беше сменен от Хуан Куадрадо.
 Снимка 444370
Източник:

" Старата госпожа " въпреки всичко извърши своята цел и върна попадението до почивката. " Бианконерите " извършиха ъглов удар в 40-ата минута, при който малшанс да си означи автогол имаше Чанселор.

Торинци бяха пределно окуражени да търсят обрата, като след паузата Гонсало Игуаин беше обезверен от съвършена интервенция на Йоронен.

Целта на първенците въпреки всичко беше изпълнена в 63-ата минута. Миралем Пянич се оказа на точното място след отбила се топка удар от фаул на Дибала. Босненецът насочи мощно сред купа от играчи, а това се оказа съдбовно за видимостта на Йоронен и спомогна за крайното 1:2.

В идващия кръг на Ювентус следва домакинство на СПАЛ. Бреша мери сили с другия огромен любимец за Скудетото - Наполи.
 Снимка 444369
Източник:

БРЕША - ЮВЕНТУС 1:2

1:0 Донарума (4 " ), 1:1 Чанселор - автогол (40 " ), 1:2 Пянич (63 " )

СТАДИОН : " Марио Ригамонти "

СЪДИЯ : Ф. Паскуа

БРЕША : Йоронен, Матейу, Чанселор, Чистана, Сабели, Десена, Тонали, Бисоли, Ромуло, Донарума, Балотели (резерви: Алфонсо, Айе, Гасталделоо, Мартела, Матри, Морозини, Шпалек, Жмръхал)

ЮВЕНТУС : Шчесни, Данило, Бонучи, Де Лихт, Алекс Сандро, Кедира, Пянич, Рабио, Дибала, Рамзи, Игуаин (резерви: Буфон, Бентанкур, Бернардески, Джан, Куардадо, Демирал, Матюиди, Пинзолио, Ругани)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР