Ювентус ще опита да продължи с възхода си в Серия

...
Ювентус ще опита да продължи с възхода си в Серия
Коментари Харесай

Подмладената стара госпожа с опит за голям скок срещу разклатен кандидат-шампион

Ювентус ще опита да продължи с възхода си в Серия А по пътя към по този начин стремежи топ 4, още повече, че към този момент и самият връх не наподобява толкоз отчайващо надалеч - водачът Интер е с 9 точки повече. За " остарялата госпожа " обаче следва доста сложен тест - посещение на втория Милан , който изненадващо загуби от Специя в последния кръг.

Двубоят на " Сан Сиро " ще се реализира в неделя, 23 януари, като ще стартира в 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на " росонерите " пред лична аудитория е 2,75, като за победа за Ювентус е безусловно еднакъв - 1,75 (равенството е оценено на 3,40).
Обрат в съперничеството сред Ювентус и Милан
Респектиращата серия от девет следващи победи на " бианконерите " против този противник бе прекъсната и в този момент за последните шест дуела Милан даже има леко превъзходство - две победи, три равенства и единствено една загуба. Зрелището обаче надалеч не липсва, защото за последните им четири турнирни срещи са паднали общо 15 попадения (средно по 3,75 на мач) и единствено един път не е имало гол/гол.

Коефициентът за това и в този случай да има над 3,5 попадения е 3,40, до момента в който за под 2,5 гола в дуела е 1,95. Ставката за това и двата тима да се разпишат във вратата на съперника е 1,75 и надлежно за това да няма гол/гол е 2,20.



Въпреки че последните дуели сред тях са относително тихи откъм картони за дерби от сходен сан (средно по три за последните им три срещи), за последните им шест мача директни мача са раздадени общо 26 картона (средно по 4,33 на мач), два от които червени (един от тях още през първото полувреме).

Коефициентът за над 4,5 картона в този дуел е 1,40, до момента в който за под 4,5 е 2,95. Специалният залог на efbet за червен картон още през първото полувреме сред Милан и Ювентус е 14,00 (а съответно за някой от двата отбора е надлежно по 24,00 за всеки).
Откъде ще падат головете на Милан - Ювентус?
Очаква се в трети следващ мач от Серия А офанзивата на " росонерите " да бъде поведена от Златан Ибрахимович. Коефициентът на efbet точно той да открие резултата в срещата е 5,80 (и надлежно 2,60 за гол по всяко време). Човекът във форма за гостите пък е Паоло Дибала. Ставката за това той да вкара първия гол в мача е 7,80 (и 3,30 за попадение когато и да е на мача).

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР