Ювентус се надява да сключи нов договор с Федерико Киеза,

...
Ювентус се надява да сключи нов договор с Федерико Киеза,
Коментари Харесай

Ювентус се надява да сключи нов договор с италиански национал

Ювентус се надява да подписа нов контракт с Федерико Киеза, само че крилото не бърза да се обвърже с клуба. Контрактът на 26-годишния италианец с бианконерите изтича след по-малко от две години и клубът е наясно с огромния интерес към крилото, по тази причина възнамерява да му предложи нов петгодишен контракт.

Киеза постоянно се е борил да покаже най-хубавото от себе си в прагматичната система на Масимилиано Алегри и в последните информации се твърди, че бъдещето му в Ювентус може да е обвързвано с решенията на треньора. През този сезон той е отбелязал пет гола и е дал две асистенции в 15 мача в Серия А.
 Ювентус възнамерява да продаде една от звездите си
Ювентус възнамерява да продаде една от звездите си

Ето за какво

Както оповестява " Кориере дело спорт " Киеза не бърза да удължи контракта си с Ювентус, защото желае да разбере бъдещето на плана в клуба, като не е сигурен дали ще продължи напред с Алегри.

26-годишният футболист би бил отворен да остане в Старата госпожа и може да подпише контракт за възобновяване с една година, с което да удължи договора си до юни 2026 година Това би помогнало да се предотврати ползата от страна на Висшата лига и би дало на крилото време да реши бъдещето си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР