Ювентус привика Гонсало Игуаин и Жоао Кансело за началото на

...
Ювентус привика Гонсало Игуаин и Жоао Кансело за началото на
Коментари Харесай

Ювентус привика Игуаин и Кансело за началото на подготовката

Ювентус привика Гонсало Игуаин и Жоао Кансело за началото на лятната подготовка на отбора, която започва на следващия ден. Двамата са свързвани с идни прехвърляния, само че все пак ще се включат в подготовката за новия сезон.

За Игуаин към момента има късмет и да остане в клуба, което няма да е чак такава изненада, имайки поради положителните му връзки с треньора Маурицио Сари. В същото време Кансело е на последната права към Манчестър Сити, като през днешния ден даже се появиха информации, че “гражданите” са повишили офертата си за бранителя и по всичко проличава, че договорката ще стане факт доста скоро.

За началото на подготовката към тима ще се причисли и Марко Пяца, който се завръща откакто игра чартърен във Фиорентина през предходната акция.

Кристиано Роналдо и Блес Матюиди са получили няколко дни по-дълга отмора поради присъединяване си с националните тимове. Двамата обаче също ще се причислят към тима в събота.

На линия за старта на подготовката са и новите попълнения на Юве Аарън Рамзи, Адриен Рабио, Мерих Демирал и Джанлуиджи Буфон.

Групата на Юве: Буфон, Перин, Пинсолио, Шчесни, Бонучи, Кансело, Киелини, Демирал, Де Шилио, Ругани, Джан, Кедира, Пянич, Рабио, Рамзи, Бернардески, Коста, Игуаин, Манджукич, Пяца
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР