ЮТюб (YouTube) обяви промяна в условията на своята услуга, сред

...
ЮТюб (YouTube) обяви промяна в условията на своята услуга, сред
Коментари Харесай

YouTube ще вмъква реклами във всяко видео, няма да споделя печалбите с малки автори

ЮТюб (YouTube) разгласи смяна в изискванията на своята услуга, измежду които се откроява, че видео платформата ще стартира да вмъква реклами във всички аудиовизуални материали. Печалбите обаче няма да бъдат споделяни с дребните създатели, написа онлайн изданието "Ентръпрънър ".

Чрез изказване, изпратено до потребителите, компанията изяснява: "ЮТюб има право да си обезпечава доходи от цялото наличие на платформата и реклами могат да се демонстрират във видеоклипове на канали, които не са част от Партньорската стратегия на ЮТюб ".
Това няма да разреши на дребните основатели на наличие или на тези, които не са част от Партньорската стратегия, т.е. канали, които не дават отговор на количеството проявления и други условия, да печелят от реклами в своите видеоклипове.

Важно е да се означи, че в доста случаи наличието на реклами може да ограничи опциите за напредък на тези основатели, защото потребителите в последна сметка се отхвърлят от наличието.

През ноември 2020 година видео платформата направи сходни промени в Съединени американски щати. Компанията изясни, че те не би следвало да повлияят на метода, по който потребителите употребяват услугата.

В останалата част от света тези промени ще влязат в действие от 1 юни 2021 година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР