Юридическият анализатор на Fox News Грег Джарет заяви, че самоличността

...
Юридическият анализатор на Fox News Грег Джарет заяви, че самоличността
Коментари Харесай

Служител на ЦРУ е вероятният разобличител на Тръмп

Юридическият анализатор на Fox News Грег Джарет съобщи, че самоличността на хипотетичния изобличител на Доналд Тръмп по отношение на диалога ме с украинския президент Володимир Зеленски, може да бъде разкрита в отчет на основния контрольор на правосъдното министерство, третиращ евентуално нарушение на Закона за контрол на задграничното разузнаване.

В документа и посочен служителят на Централно разузнавателно управление на САЩ като Ерик Сиарамела като възможният изобличител, подал сигнал до Конгреса по отношение на диалога сред двамата президенти, въз основа на който беше стартирано следствието за импийчмънт на Тръмп, оповестява " Washington Examiner ".

Според изданието " Breitbart ", името на информатора е посочено при персонален диалог по време на чувания в Конгреса по следствието за импийчмънт.

Твърди се, че той е бил в контакт с някогашния вицепрезидент Джо Байдън и със съветничката на президента Барак Обама по националната сигурност Сюзън Райс. Освен това той контактувал с някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР