Юри МИХАЛКОВНа евровърхушката мисълта й тиктака обратно на логиката и

...
Юри МИХАЛКОВНа евровърхушката мисълта й тиктака обратно на логиката и
Коментари Харесай

Обратно на разума

Юри МИХАЛКОВ
На евровърхушката мисълта й тиктака назад на логиката и полезностите, които самият Евросъюз до неотдавна изповядваше.
" Украйна е част от нашето европейско семейство ", тиктакна немският канцлер Олаф Шолц при удостояването на Володимир Зеленски с премията " Карл Велики " на показна гала в немския град Аахен. А ето каква мисъл изцъка и сънародничката му Урсула фон дер Лайен, която се явява нещо като министър председател на Европа в качеството й на шефка на Европейската комисия: " Президентът Зеленски и народът на Украйна се борят...за нашата лична независимост и нашите полезности ".
Тия дни стана известно какво са създали украински бойци при оттегляне от жилищен блок в Артьомовск (Бахмут). Обитателите му се укрили в мазетата от боевете, само че бойците запалили постройката, минирали входовете и ги взели на прицел, в случай че хората побягнат от пламналата постройка. За благополучие бойци на " Вагнер " изтласкали украинските бойци, съумели да разчистят от мини входовете и по този начин да спасят жителите, един от които е описал драмата. Украинските бойци нямаше да приготвят такава злокобна гибел, в случай че знаеха, че жителите не са с съветско съзнание или проруски украинци, отказали евакуация в териториите под контрола на Зеленски.
Тези дни стана също ясно, че след Майдана през 2014 година от украинската войска в Донбас са починали 5000 цивилни поданици, от които 138 малолетни, ранените са 9528, от които 444 малолетни. А в присъединените към Русия региони на Донецка и Луганска области са открити не един и два всеобщи гроба.
От 2014 година Киев под командата на Вашингтон, води открита политика на изчегъртването на всичко съветско в Украйна, стигна и до хората - чиста проба постнацизъм. За задачата там готвеха и военна интервенцията в Донбас, която обаче бе изпреварена от съветската интервенция. Тоест имаме си работа с етническа омраза.
Но ето, че Шолц намира всичко това за " част от нашето европейско семейство ".
Когато Урсула споделя, че Зеленски и Украйна се " борят за нашата независимост и полезности ", тя в действителност ги хвали, че се борят за свободата освен на етническата ненавист, само че и на религиозната, политическата, културната, отсам и на неизбежната междуличностна непоносимост. Хвали ги за такива " полезности " като злосъседство, обричане с задължения, сиромашия и слугуване на сатанинските американски проекти за кърваво разсипване на страни и войни с непознати ръце. Всъщност, тя напряко си призна, че Украйна е пушечно месо за непознати ползи, откакто се бори " за нашата личната независимост и нашите полезности ".
В последна сметка с такова цъкане, назад на разсъдъка, европейската върхушката не би трябвало ли да събира прахта в някое мазе.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР