Крипто предварителните продажби се превърнаха в популярен начин за участие

...
Крипто предварителните продажби се превърнаха в популярен начин за участие
Коментари Харесай

Най-добрите крипто предварителни продажби, които да разгледате сега: Наръчник за крипто предпродажби през 2024 г. – ButtChain оглавява списъка преди Memereum и HarambeAI

Крипто предварителните продажби се трансфораха в известен метод за присъединяване в нови крипто планове за доста крипто запалянковци.

Закупуването на токени по време на предварителни продажби е стратегически ход за крипто запалянковците, които желаят да получат ранен достъп до нови токени на специфични цени, преди те да се появят на огромните тържища.

Тъй като пазарът на крипто предварителни продажби става все по-динамичен, доста ловци на криптовалути търсят най-хубавите планове, които да следят в този момент и които могат да покачат цената си неведнъж.

Използвайки информация от формалните уеб страници за предварителни продажби на криптовалути, в този материал ще се разгледаме в дълбочина посочените за едни от най-хубавите крипто предпродажби, които да следим в този момент, в това число, Memereum, DarkLume, Hypeloot и HarambeAI.



Начело на листата с най-хубавите крипто препродажби за 2024 година е ButtChain, нова крипто монета и първата меме монета с автоматизирана ликвидност на Polygon.

Окончателен лист на едни от най-хубавите крипто предпродажби, които да следите в този момент

  1. ButtChain (BUTT) Първата меме монета с автоматизирана ликвидност на Polygon със занимателно брандиране
  2. Memereum (MEME) – криптовалута, основана на мемета, с комунални услуги
  3. DarkLume (DLUME) – Нова предварителна в бранша на метавселената
  4. Hypeloot (HPLT) – Блокчейн игри с търговия с активи
  5. Harambe AI (Harambe AI) – Децентрализиран изкуствен интелект с блокчейн сигурност

Преглед на най-хубавите крипто предварителни продажби, които да наблдавате в този момент

ButtChain (BUTT)

Като първата меме монета с автоматизирана ликвидност в мрежата на Polygon, ButtChain бързо се трансформира в едно от най-вълнуващите нови попълнения на крипто пазара. ButtChain се отличава с няколко новаторски характерности, които в допълнение издигат плана като водеща нова меме монета.

Характеристики на динамичната ликвидност на ButtChain

  • Автоматична ликвидност: С тази функционалност ButtChain разпределя 20% от предварителните продажби към ликвидността на Uniswap, с цел да обезпечи безпроблемни транзакции, откакто търговията стартира.
  • Liquidity Farming: Тази функционалност постанова такса от 5% върху всички транзакции, което покачва ликвидността, облагодетелства основателите на ButtChain и улеснява изгарянето на токени.

Тези новаторски механизми са пригодени за поддържане на непрекъсната пазарна ликвидност – авангарден метод, който не се среща в доста други предварителни продажби на криптовалути.

Други впечатляваща характерности на ButtChain

Директно към контракта: По време на предварителната продажба купувачите могат да издават своите токени непосредствено посредством смарт договорът, като неотложно получават настойничество над покупките си.

Споделяне и печелене: Тази доходоносна стратегия предлага на потребителите, участващи в рефералната стратегия 20% такса в MATIC по време на предварителната продажба, само че единствено за сполучливо привлечени нови консуматори. Да, в действителност е толкоз елементарно да печелите криптовалути с ButtChain ! Тази неповторима тактика възнаграждава ангажираността на общността и покачва известността на тази нововъзникваща меме монета по време на предварителната продажба.

Цената на ButtChain се усилва на всеки 24 часа! Посетете формалния уеб страница на ButtChain , с цел да получите своите токени още през днешния ден.

Memereum (MEME)

Memereum е криптовалута, която употребява известността на интернет меметата, с цел да построи неповторима и ангажираща общественост към своя токен. Тя съчетава разпознаваемия и съвременен темперамент на меметата с блокчейн технологията, като предлага както развлечение, по този начин и на практика функционалности в границите на своята екосистема.

DarkLume (DLUME)

Darklume VR е метавселена за виртуална действителност, която предлага композиция от обществено взаимоотношение, развлечение и геймификация, позволявайки на потребителите да изживеят динамичен и поглъщащ приказен свят. С помощта на личната си валута DLUME потребителите могат да се занимават с разнообразни действия, да печелят посредством обществени взаимоотношения и да получават поданство в другите страни на метавселената.

Hypeloot (HPLT)

Hypeloot е платформа, основана на блокчейн, предопределена да промени гейминг промишлеността, като интегрира криптовалути в игровото прекарване. Тя предлага на геймърите опцията да печелят, купуват и търгуват с активи в игрите по сигурен метод благодарение на блокчейн технология.

HarambeAI (Harambe AI)

HarambeAI е план, който съчетава изкуствен интелект с блокчейн технология за основаване на децентрализирани AI решения. Той се концентрира върху повишението на сигурността на данните и оперативната успеваемост, като дава опция за по-стабилни и надеждни AI приложения в разнообразни промишлености.

Коя криптовалута в стадий на предварителна продажба да наблюдавате?

Сред трендовете при крипто предпродажбите през днешния ден, ButtChain , се откроява с помощта на динамичните си функционалности за ликвидност, които могат да подобрят търговията, когато бъде пусната на пазара. Освен това, даже и по време на настоящата си предварителна продажба, ButtChain предизвиква присъединяване на общността посредством своята реферална стратегия , като усилва видимостта на плана посредством подтиквана маркетингова активност. Независимо от това, определянето на това коя крипто предпродажба да купите зависи от вашия персонален вкус за риск. От основно значение е постоянно да организирате самостоятелни изследвания, преди да се ангажирате с която и да е криптовалута.

Как да намерите предварителни продажби на токени?

За да намерят предварителни продажби на крипто токени, доста крипто почитатели постоянно посещават уеб страници за крипто вести като CoinDesk и CoinTelegraph и употребяват уеб сайтове за крипто календар като CoinMarketCal, с цел да наблюдават идните събития. Присъединяването към конгреси като BitcoinTalk и следенето на съответните сметки в обществените медии и общностни групи в платформи като X, Telegram и Discord може да ви помогне да сте в течение на известията и полемиките за предварителните продажби. Можете също по този начин да посетите формалните уеб страници на плановете за предварителни продажби на криптовалути, с цел да научите повече за основните дати и функционалности, като да вземем за пример уеб страницата на ButtChain .

Най-добрите крипто предварителни продажби, които да разгледате в този момент: Заключителни мисли

Тази публикация е основана, с цел да ви даде настояща информация за едни от посочените за най-хубавите предварителни продажби на криптовалути, в това число ButtChain , Memereum, DarkLume, Hypeloot и HarambeAI.

Проучването на най-хубавите предпродажби на криптовалути, които можете да купите в този момент, дава визия за вълнуващи благоприятни условия в началния стадий на планове, които към момента не са стартирали.

Въпреки това надлежната инспекция остава основна при изследването на всяка криптовалута. Поради присъщите на криптовалутите опасности и волатилност, от решаващо значение е да се извърши задълбочено изследване, преди да се създадат каквито и да било покупки. Моля, обърнете внимание, че тази публикация не съставлява финансов съвет.

Заинтригувани сте от предварителната продажба на ButtChain?

Посетете формалния уеб страница на ButtChain , с цел да научите повече. Побързайте, защото цената на предварителната продажба се усилва всекидневно!


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР