Юрген Клоп удължи своя договор с Ливърпул, който ще го

...
Юрген Клоп удължи своя договор с Ливърпул, който ще го
Коментари Харесай

Клоп преподписа с Ливърпул

Юрген Клоп удължи своя контракт с Ливърпул, който ще го задържи на „ Анфийлд “ до 2026-а година. Новината пристигна от авторитетното издание The Athletic.

Клоп и неговият щаб имаха контракти до 2024-а година, само че медията твърди, че към този момент има нова сделка, която ще остави германеца край река Мърси за спомагателни две години.

Юрген Клоп пое Ливърпул през октомври 2015-а година и по този начин той ще работи в един клуб най-дълго време в своята кариера.

Предварителните настройки бяха, че Клоп ще работи в Ливърпул до 2022-а година, след което ще си вземе подобаващ отпуск, само че явно роденият в Щутгарт треньор е взел друго решение.

През този сезон неговият тим е в гонене на четири трофея, като към този момент един от тях е обезпечен – Купата на Лигата.

Наскоро мениджърът сподели, че ще се основе на решението да остане при 19-кратните първенци на Англия на база това дали има сила за работа. И явно има.

Президентът на ФСГ, корпорацията, която е притежател на клуба, Майк Гордън участва в сряда вечерта на мача с Виляреал, в който Ливърпул съкруши испанския си противник с 2:0 в първи полуфинален мач от Шампионската лига сред двата тима.

Смята се, че той е бил там, с цел да помогне в диалозите за сделката с Клоп, чийто сътрудник – Марк Косицке, също е бил на стадиона.

Ливърпул изостава на една точка от върха във Висшата лига от Манчестър Сити няколко точки преди края и е на край с Челси за ФА Къп.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР