Юрген Клоп отхвърли нови спекулации, свързващи Мохамед Салах с преминаване

...
Юрген Клоп отхвърли нови спекулации, свързващи Мохамед Салах с преминаване
Коментари Харесай

Салах остава в Ливърпул, отсече Клоп

Юрген Клоп отхвърли нови спекулации, свързващи Мохамед Салах с прекосяване в Саудитска Арабия, настоявайки, че египетският нападател е " значителен " в Ливърпул.

Ал-Итихад притегли Фабиньо от Ливърпул това лято, като подписа с полузащитника за 40 милиона лири и в този момент е възобновил интереса си към Салах, който има още две години до приключване на контракта.

Сумите, които се загатват, са зашеметяващи, като сумата се обрисува да бъде от порядъка на 60 милиона лири за правата на 31-годишния състезател, за който се твърди, че може да прибере 155 милиона лири за две години, с цел да стане един от най-добре платените футболисти в света.

Клоп обаче разкри, че Ливърпул не е имал контакт с нито един от клубовете от саудитската професионална лига, добавяйки, че всевъзможни публични предложения, надвишаващи даже 100 милиона лири за звездите на мърсисайдци, ще бъдат отхвърлени.

Говорейки преди гостуването на Нюкасъл във Висшата лига в неделя, мениджърът на Ливърпул сподели:

„ Винаги е малко мъчно да се приказва за медийни истории, тъй като сега няма какво да кажем. Нямаме оферта, Мо Салах е състезател на Ливърпул. Очевидно за всички неща, които вършим, той е от значително значение и по този начин ще си остане. Дори да имаше съответна оферта, отговорът щеше бъде „ не “. Житейската ми философия е, че мисля за проблем, когато го имам. В момента няма безусловно нищо. Вече споделих, че в случай че има нещо, отговорът ще бъде не “.

Салах, който означи 187 гола в 308 мача, откогато мина в Ливърпул от Рома през 2017 година, е най-добре платеният футболист в историята на Ливърпул.

Изминаха едвам две седмици, откогато сътрудникът му Рами Абас настоя в обществената мрежа Туитър, че Салах остава „ изцяло предан “ на Ливърпул и запитан дали това остава по този начин, Клоп отговори: „ Сто % “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР