Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от точката, която

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от точката, която
Коментари Харесай

Клоп след ремито със Сити: Можем да играем и по-добре!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана удовлетворен от точката, която неговият тим завоюва от гостуването си на шампиона Манчестър Сити. 

„ Ако бяхме играли в действителност добре, можехме да спечелим, само че не го направихме. Това е в действителност мъчно място за посещение и не е случайност, че те завоюваха не знам какъв брой следващи мача вкъщи. Те са суперотбор ", показа германецът след срещата.

" Когато имахме нашите футболни моменти, незабавно създавахме шансове. Правехме ли го задоволително постоянно? Не. Можем ли да играем по-добре? Определено. И ще го създадем. Но за през днешния ден това беше доста значим опит за тази група от играчи. Беше сложна седмица за момчетата и след нея да дойдеш тук, с цел да играеш мач против тим, който в действителност те кара да страдаш, не е прелестно. Трудно е да останеш в играта, само че имахме своите моменти и това доста ми харесва. Това е добра точка и аз я приемем. За момента, в който се намираме, би трябвало да приемем точката като триумф. Няма от какво да се окайвам ", добави той.

" Казах на момчета на почивката да си показват каква щеше да бъде обстановката, в случай че бяхме играли добре. Трент направи разликата през днешния ден. Преди да стартираме да приказва за смяна на позицията му, мисля, че ни оказва помощ това да го слагаме на дясното крило понякога “, приключи Юрген Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР