Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият отбор е

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият отбор е
Коментари Харесай

Клоп: Трябваше да водим с 3:0 до почивката

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият тим е можело да остане с 10 индивида поради втори жълт картон на Ибрахима Конате в дербито с Евертън. „ Карамелите “ останаха в числено понижен състав още през първото полувреме поради втори жълт картон на Ашли Йънг, само че след почивката французинът също можеше да получи подобен. Това не се случи и Клоп неотложно размени Конате. Иначе германецът остана доста удовлетворен от играта на своя тим в дербито и изрази мнението, че още до почивката Ливърпул е трябвало да води с 3:0.

„ Харесах доста представянето ни. Това е дерби и в подобен мач би трябвало да се вземат поради разнообразни неща. Ако финалният пас бе по-добър, можеше да водим с 3:0 през първото полувреме. Трябваше да вкараме с тези контраатаки и набези, само че не го направихме. Не им позволявахме да вършат това, което желаят.

Харесах доста моменти. След това аленият картон повлия на играта. Исках да бъдем спокойни и да пренебрегваме обстоятелството, че сме с човек повече. Отне ни известно време, до момента в който стартираме да получаваме шансове. Тогава пристигна дузпата. Чиста дузпа. Да, Ибрахима Конате, можеше да бъде изпъден. Очевидно имаше такава заплаха и по тази причина незабавно го заменихме. Виждал съм доста моменти в мачове, в които получавате жълти картони в обстановка като тази, тъй че да, евентуално имахме шанс.

От този миг бяхме доста солидни и компактни ", съобщи Клоп след дербито на " Анфийлд ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР