Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази надежда футболистите му да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази надежда футболистите му да
Коментари Харесай

Клоп: Градим нов отбор, различен от стария

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази вяра футболистите му да покажат игра против Уулвърхямптън, каквато демонстрираха в последните си срещи преди паузата за националните тимове.

" Червените " гостуват на " Молиню " в събота, а единственият по-сериозен проблем пред Клоп е травмата на десния защитник Трент Александър-Арнолд.

" Искаше ми се шампионата да не бе спирало след мача с Астън Вила, тъй като играхме в действителност ужасно ", сподели немският експерт на конференцията преди визитата на " вълците ".

Той добави, че има терзания по отношение на положението на Алексис Мак Алистър, който в ранните часове на четвъртък игра за националния тим на Аржентина в квалификациите за международното състезание в зона КОНМЕБОЛ и към момента е изтощен след дългото пътешестване назад до Англия.
Дори обаче Мак Алистър да не е подготвен за 90 минути, Клоп няма терзания, че японецът Уатаро Ендо и унгарецът Доминик Собослай могат да се оправят.

" Качеството на играчите, които взехме, е доста високо. Много съм благополучен, тъй като имаме доста огромен капацитет. Харесва ми да работя с тези момчета. В момента сме в първата година от построяването на нов тим. Искаме този тим да бъде друг, а не имитация на остарелия ", изясни Клоп.

Ливърпул завоюва 12 от последните си 13 мача с Уулвърхемптън. " Червените " стартираха сезона във Висшата лига с 10 точки от четири мача - достижение, което са правили единствено осем пъти в предходните си 108 сезона в елита. В същото време Уулвърхемптън е на 15-о място в класирането със единствено 3 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР