Юп Хайнкес демонстрира скромност в навечерието на сблъсъка с Борусия

...
Юп Хайнкес демонстрира скромност в навечерието на сблъсъка с Борусия
Коментари Харесай

Хайнкес: Възможно е да се стигне до дузпи срещу Дортмунд

Юп Хайнкес показва невзискателност в навечерието на конфликта с Борусия (Дортмунд) от 1/8-финалите за Купата на Германия. Той се изрече и ласкаво по адрес на треньор на противника Петер Щьогер.

" Няма база за съпоставяне, тъй като през последните 4 години аз живях във фермата си, а той работеше доста сполучливо в Кьолн ", съобщи 72-годишният експерт, под чието управление баварците записаха требъл през 2013 година След триумфа тогава той се отдръпна от футбола, само че тази есен се завърна, с цел да помогне на Байерн след слабия старт на сезона.

Договорът му е до лятото и без значение че той самият неведнъж съобщи, че няма да го продължи, босът на Байерн Ули Хьонес не стопира да го моли да промени мнението си. " Ули е прочувствен човек, само че няма да разясня нищо повече, тъй като с такива диалози през медиите няма да стигнем до на никое място ", продължи ветеранът в специалността.

Мачът с Борусия е на следващия ден (сряда) на " Сигнал Идуна Парк " и ще е финален и за двата отбора за годината.

" Няма любимец в този дуел, тъй като Дортмунд е стабилен противник, който напоследък се стегна. Възможно е да се стигне до дузпи. Този мач ще притегли вниманието на цяла Германия ", има вяра Хайнкес.

 Петер Щьогер: Елиминираме ли Байерн, имаме огромни шансове за продобиване на Купата
Треньорът на Дортмунд: " Байерн " и " уязвимост "? Тези две думи не са част от едно и също изречение

" Със сигурност не сме ги желали при жребия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР